Et ve Süt Kurumu işçi personel alımı yapıyor. Bu yönde yeni ilan yayımlandı ve en az ilköğretim mezunu olan adaylar bu ilana başvuru yapabilecekler. Ayrıca adaylardan KPSS şartı aranmıyor. Ancak adaylara kura çekimi yapılacak ve kura sonucuna göre adaylar işe başlayabilecekler.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Et ve Süt Kurumu

Alım Yapılacak Pozisyon : Şoför-Yük Taşıma

Çalışma Şekli : Daimi / Deneme Süreli

İşveren Statüsü : Kamu

Alım Yapılacak Pozisyon : 2

Bu yönde Et ve Süt Kurumu 2 kişilik boş kadrosu ile Şoför ve Yük taşıma pozisyonunda alım yapacak. Adaylardan bu yönde genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, En az ilköğretim mezunu olmak, Tehlikeli sınıfa tabi işlerde çalışabilir olduğunu sağlık kurulu raporu ile belgelemek, C ve/veya CE sınıfı sürücü belgesine sahip olmak (Karayolları Trafik Yönetmeliğindeki yeni sınıflandırmaya göre), SRC3 ve/veya SRC 4 belgesi ile güncel Psikoteknik Belgesine sahip olmak gibi nitelikler aranıyor.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden İş İlan No (00004982464) ile en geç 20 Mayıs 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Sonrasında ise, İŞKUR tarafından iletilecek Nihai listeye göre, adaylara 28 mayıs 2019 tarihinde Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü merkez binasında kura çekimi yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim