Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Et ve Süt Kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere ilkokul mezunu adaylar içerisinden personel alımı yapacak. Alımlar İstanbul ili için geçerli olacak olup İşin Olsa ekibi olarak detayları sizlerle paylaşıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü İstanbul Depo Müdürlüğü

İşveren Statüsü: Kamu

Çalışma Şekli: Daimi / Deneme Süreli

Bu kapsamda Et v Süt Kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 4 kişilik boş kadro ile Kasap alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü İstanbul Depo Müdürlüğü alımını yapacağı Kasap adaylarından bazı nitelikler aranacak. Bu kapsamda İŞKUR Kamu Personeli Alımı ilanlarına göre adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, En az İlköğretim mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşından büyük olmamak, Bulaşıcı hastalığı olmamak ve bunu sağlık raporu ile belgelemek, MEB, EBK ve İŞKUR tarafından düzenlenen Et İşçiliği ve Kasaplık Eğitiminden ( SEKAP ) sertifika sahibi olmak, Kasaplık, Ustalık ve Kalfalık belgesine sahip olmak şartları aranacak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Et ve Süt Kurumu personel alımı için adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başladı. Bu kapsamda adaylar başvurularını 29 Eylül 2020 tarihi ile 05 Ekim 2020 tarihleri arasında alınacak. Başvurular İş İlan No (00005702688) ile " esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresinden yapılacaktır.