Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan perosnel alımı ilanına göre Et ve Süt Kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere İstanbul'da personel alımı yapacak. Geçtiğimiz gün yayımlanmış olan ilana göre Et ve Süt Kurumu 7 kişilik boş kadro ile Kasap alımı yapılacak. Kasap alımı için adayların en az İlköğretim mezunu olmaları gerekmektedir.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: İstanbul Et ve Süt Kurumu

Çalışma Şekli: Kamu

İşveren Statüsü: Daimi / Deneme Süreli

Bu yönde 7 kişilik boşluk ile Kasap alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Kasap Alımı ilanına başvuru yapacak adayların öncelikle İlköğretim mezunu olmaları gereklidir. Ayrıca bunun dışında adaylardan, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Kasaplık Ustalık Belgesine sahip olmak, Meb, EBK ve İŞKUR tarafından düzenlenen Et işçiliği ve kasaplık eğitiminden sertifika sahibi olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK

İŞKUR üzerinden yapılacak Et ve Süt Kurumu personel alımları için başvurular ilanın yayım tarihi olan 6 Mayıs 2021 tarihinde başlamış olup en geç 10 mayıs 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeeri gereklidir. Adaylar başvurularını sadece https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden İş İlan No (00006018206) ile gerçekleştirilecektir.

Editör: TE Bilisim