İŞKUR 24 Haziran 2019 ilanlarına göre kamuya farklı kurumlar ilan yayımladılar. Yayımlanmış olan ilanlara göre, Belediyeler, Et ve Sür Kurumu ile Türkiye Kömür İşletmeleri alım yapacaklar. İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde detaylı bilgi veriyor olacağız.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Adayların bu ilanlara başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Alım yapılacak pozisyon için gerekli nitelikleri taşımak, 18 yaşını tamamlamış olmak, En az ilköğretim mezunu olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

Et ve Süt Kurumu:

Et ve Süt Kurumu farklı bölgelerde alım yapacak. Bu bağlamda, Bandırma Bor ve Asit fabrikaları işletme Müdürlüğü 1 Proses İşçisi alacak.  Genel Müdürlük İstanbul Depo Müdürlüğüne 2 Kasap, 2 Soğutma Sistemi Operatörü, 1 Elektikçi ( genel ) ve 1 Sıhhi tesisatçı alacak. 

Belediyeler:

Çilimli Belediye Başkanlığı 3 Kalıp Bağlama ve Ayar İşçisi alacak. Subaşı Belediyesi 8 Beden İşçisi ( genel ), Güneyyurt Belediye Başkanlığı 1 Greyder Operatörü alacak. Ayvacık Belediye Başkanlığı 1 Beden İşçisi alınacak. Türkeli Belediye Başkanlığı ise, 1 Part Temizlik İşçisi alınacak.

TKİ ( Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu):

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Ege Linyitleri İşletmesi Müessesi Müdürlüğü 2 farklı pozisyonda alım yapacak. Bu bağlamda 6 Ölçü tespit elemanı ve 3 Engelli Beden İşçisi ( Genel ) alınacak.

BAŞVURULAR: 

İlgili ilanlar İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup adaylar başvurularınıda İŞKUR üzerinden yapacaklardır. Bu yönde başvurular en geç 28 Haziran 2019 tarihine kadar yapılması gereklidir. Detaylı bilgi sahibi olmak için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden kamu ilanlarını inceleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim