İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlara göre en az ilköğretim mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacak. 03 Şubat 2020 tarihi ile gelmiş olan ilanlara göre, Polisevi Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü bünyelerine personel alımı yapacak.

Bu bağlamda, Mersin Polisevi Müdürlüğü 2 kişilik boş kadro ile normal statüde en az ilköğretim mezunu ve en fazla Ortaöğretim mezunu Genel Beden İşçisi alımı yapacağını bildirdi.

Burdur Miili Eğitim Müdürlüğü ise 4 kişilik boş kadro ile 3 Engelli aşçı ve 1 Eski Hükümlü veya TMY kapsamında personel alımı yapacak.

POLİSEVİ MÜDÜRLÜĞÜ İLAN DETAYLARI:

Personellerin çalışma saatleri talebi veren kurumca vardiya esasına göre belirlenir. Personeller ihtiyaç halinde kurumun diğer birimlerinde de görevlendirilebilir.

Alınacak personele asgari ücret ödenecektir. Deneme süresi 2 ay olup, deneme süresinde başarısız olanların iş sözleşmesi fesh edilecektir. Mersin il emniyet müdürlüğünde 12.02.2020 Tarihinde Saat:14:00 Noter tarafından kura çekimi ve 26.02.2020 Tarihinde Mersin İl Emniyet Müdürlüğünde mülakat yapılacaktır.

Adaylardan 18 ile 40 yaşları arasında olmaları istenmektedşr. Ayrıca kadın veya erkek adaylar başvuru yapabilecekler. Başvurular İŞKUR aracılığı ile İş İlan No (00005384424) ile yapılacaktır.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLAN DETAYLARI:

Burdur Milli Eğitim Müdürlüğü adaylardan, Diploma, Geçerli Aşçılık(Ustalık yada Kalfalık) Belgesi, Devlet Hastanesinden Alınan  En Az %40 Tam Teşekküllü Engelli Raporu, Adli Sicil Kaydı, Yerleşim Yeri Bilgilerini Gösteren Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği, Eski Hükümlü Belgesi istenecek.

Talep Özellikleri:  Aşçı kadroları için en az ilkokul mezunları arasından İŞKUR tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4 (Dört) katı kadar asil ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekilişi yapılacaktır. Kura çekilişine katılacak adayların belge kontrolleri Burdur Millî Eğitim Müdürlüğünde ilgili birimde 12/02/2020 tarihinde yapılacaktır. İŞKUR tarafından kura çekilişi yapılmak üzere gönderilen listede yer alan adayların kura çekilişi Burdur Millî Eğitim Müdürlüğü Mahir İz Konferans Salonunda 14/02/2020 tarihi saat 10:00 'da yapılacaktır. Noter çekilişine katılacak olanların listesi Burdur Millî Eğitim Müdürlüğü internet adresi duyurularda ilan edilecek olup, çekiliş sonucunda nihai listede yer alan adaylar belgelerinin asılları ile birlikte Burdur Millî Eğitim Müdürlüğüne müracaat edeceklerdir. Sözlü sınav tarihi listesi Burdur Millî Eğitim Müdürlüğü internet adresinde duyurularda yayınlanacak olup, ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır. Bu ilanla işe alınan işçiler beş yıllık süre içinde il dışı nakil talebinde bulunamazlar.