İŞKUR aracılığı ile 19 Eylül 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilana göre Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı olan Polisevi Şube Müdürlüğüne işçi ve personel alımı yapılacak. Bu kapsamda İstanbul Sarıyer'de bulunan Baltalimanı Polisevi Şube Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliği için toplamda 30 kişilik boş kadro ile alım yapacağını ilan etti.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Polisevi Şube Müdürlüğü bünyesine 30 kişilik boş kadro ile, 1 Sıhhi Tesisatçı, 5 Temizlik Görevlisi(Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi), 1 Bahçıvan, 9 Garson (Servis Elemanı), 3 Soğuk Mezeci, 2 Bulaşıkçı (Stevard), 2 Aşçı, 3 Mutfak Görevlisi, 3 Izgara Ustası ve 1 Elektrik Teknisyeni olmak üzere toplamda 30 işçi personel alacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İstanbul Sarıyerde buluna Baltalimnı Polisevi şube Müdürlüğüne alımı yapılacak 30 personel adayından, En az İlköğretim Mezunu olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Alım yapılacak pozisyonlar için gerekli sertifikalara sahip olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak ve İŞKUr kaydı olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Polisevi Şube Müdürlüğüne başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayı tarihi olan 19 Eylül 2019 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 4 gün içerisinde yani 23 Eylül 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu kapsamda başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapacaklardır.

Adaylar ilgili ilanlara ulaşmak için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine İŞKUr üyelik bilgileri ile giriş yaparak ARA kısmına BALTALİMANI POLİSEVİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ yazarak ilgili ilanlara ulaşabilir ve başvurularını gerçekleştirebilirler.

Editör: TE Bilisim