Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yeni personel alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. 6 Temmuz 2021 tarihi ile yayımlanmış olan İşçi Personel Alımı ilanlarına göre Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı olan Polisevi Şube Müdürlükleri bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda ve niteliklerde işçi personel alımı yapacaklar. Bu kapsamda 18 - 40 yaşları arasında olan adaylar başvuru yapabilecekler. Peki Hangi Polisevi hangi kadroda personel alıyor? Detaylar nedir?

ALIM YAPILACAK ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİ:

6 Temmuz 2021 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre,

Baltalimanı Polisevi Şube Müdürlüğü: 3 Garson (Servis Elemanı), 1 Bulaşıkçı (Stevard) ve 3 Temizlik Görevlisi(Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi) alımı yapılacak.

Mersin Polisevi Şube Müdürlüğü ise: 4 Aşçı Yardımcısı alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Polisevi Şube Müdürlüklerine başvuruda bulunmak isteyen adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, MEB onaylı belge sahibi olmak, Vardiyalı çalışmayı kabul etmiş olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan Polisevi personel alımı ilanlarına başvurular Bugün 6 Temmuz 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 6 gün içerisinde yani 12 Temmuz 2021 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Söz konusu ilanlara " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " ilgili adres üzerinden aşağıdaki iş ilanı numaralarını kullanarak başvuru yapabilirsiniz.

Baltalimanı Polisevi Şube Müdürlüğü:

Garson (Servis Elemanı) İş İlanı No: 00006126475

Bulaşıkçı (Stevard) İş İlanı No: 0000612649

Temizlik Görevlisi(Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi) İş İlanı No: 00006126574

Mersin Polisevi Şube Müdürlüğü Aşçı Yardımcısı İş İlanı No: 00006126896

Editör: TE Bilisim