Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinde yayımlanmış olan ilana göre Düziçi Belediyesi bünyesindeki işçi personel ihtiyacını karşılamak üzere 40 kişilik kadro ile alım yapacağını ilan etti. Düziçi Belediyesi adaylardan deneyim şartı arayacağınıda belirtti. Peki Düziçi Belediyesi hangi niteliklerde işçi alımı yapacak? Başvurular nasıl yapılır?

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Düziçi Belediye Başkanlığı

İşveren Statüsü : Kamu

Çalışma Şekli: Geçici / Tam Süreli

Toplamda Boş Pozisyon Sayısı : 40

Bu bağlamda Düziçi Belediyesi bünyesine 40 kişilik boş kadro ile Çiftçi (Tarla Ürünleri) (Zirai Sulamacı) pozisyonunda işçi alımı yapacak. Adaylardan bazı nitelikler aranıyor. Bu nitelikleri yerine getirilmesi durumunda adaylar başvuru yapabilecekler.

Bu yönde adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Mesleğinde 5 yıl deneyim sahibi olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve en az ilköğretim mezunu olmak gibi niteliklr aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacaklar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 12 haziran 2019 tarihi itibari ile başladılar. Adaylara başvuru için 5 günlük bir süre verilmiş olup adaylar başvurularını en geç 17 Hairan 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Bu bağlamda başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine giriş yaparak  İş İlan No (00005013319) numarası ile başvurularını yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim