İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre Devlet Su İşleri ve İçme Suyu birliği bünyelerindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda ve niteliklerde personel alımı yapacaklarını belirttiler. Peki kimler başvuru yapabilir? İlanların detayları nedir?

İLANLARIN DETAYLARI NEDİR?

Alım Yapacak Kurumlar: DSİ XXI. Bölge Müdürlüğü ve Krakapı - Akçaören-Uluören grubu içme suyu birliği

Çalışma Şekli: Daimi / Tam Zamanlı

İşveren Statüsü: Kamu

Toplam alım yapılacak sayı: 3

Bu bağlamda Aydın ilinde bulunan Devlet Su İşleri DSİ XXI. bölge müdürlüğüne Eski Hükümlü veya TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan) kapsamında İlköğretim mezunu 2 personel alınacak. Karapakı-Akçaören-Uluören grubu İçme Suyu Birliğine ise 1 kişilik boşluk ile Genel Beden İşçisi alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

DSİ ve İçme Suyu birliği adaylardan bazı genel ve özel nitelikler arıyor. Bu kapsamda adaylardan, Kamu haklarından mahrum olmamak, T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurmundna yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 1en az ilköğretim mezunu olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvurular Türkiye İş Kurumu aracılığı ile elektronik ortamda yapılacak olup adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvuru için sizlerle aşağıda ilanların numaralarını paylaşıyoruz.

KARAKAPI-AKÇAÖREN-ULUÖREN GRUBU İÇME SUYU BİRLİĞİ: 00005193514

DSİ XXI. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ: 00005193634