Türkiye İş Kurumu aracılığı ile kamuya personel alımı ilanları yayımlanıyor. Hafta başı ile yayımlanmış olan kamu kurumlarının personel alımı ilanları ile 215 kişilik kadro ile alım yapılacak. Adaylar verilen sürenin sonuna gelindi. Peki Söz konusu alımların kura çekimleri ne zaman yapılacak? Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için detaylar nedir? Tüm bilgiler haberimizde sizlerle.

Kamu İŞKUR İlanları ile ÇAYKUR, DSİ, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve Türkiye İsitatistik Kurumu Başkanlığı Personel alımı yapacak. İşte kadro dağılımı;

Kurumuna Göre Kadro Dağılımı:

DSİ: Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Van, Şanlıurfa, Erzurum, Isparta illerinde görevlendirmek üzere 8 Ustabaşı/Postabaşı/Formen/Atölye personeli alacak.

ÇAYKUR: Tirebolu Çay Fabrikası, Arhavi Çay Fabrikası Genel Müdürlüğü, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve Çamlı Çay Fabrikasına 61 Engelli ve 39 Eski Hükümlü veya TMY ( Terorle Mücadelede Yaralanan ) Beden İşçisi ( Genel ) alımı yapacak.

TÜİK: Ankara, Adana, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Hatay, İstanbul ve İzmir illerinde 40 kişilik kadro ile 37 Temizlik Personeli Alımı ve 3 Güvenlik Görevlisi Alımı yapacak.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü:  Lisans ve Ön Lisans mezunları arasından 20 Deniz Trafik Operatörü, 20 Kılavuz Kaptan, 5 Kişi 2.Kaptan, 6 Kişi 2.Mühendis, 1 Büro Personeli, 15 Gemici alımı yapılacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Görevini yapmnasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Engelli veya Eski Hükümlü olan adaylar için durumunu gösterir rapora sahip olmak,
  • KPSS puanı ile yapılacak alımlarda KPSS'den en az 60 puan almış olmak, 
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmş veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Alım yapılacak pozisyona göre belirtilen özel niteliklere sahip olmak,

gibi şartlar aranacak.

Kura Çekimleri Ne Zaman Yapılacak?

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU BAŞKANLIĞI: Kura çekimi 16/12/2020 tarihinde saat 14:00'da Devlet Mah. Necatibey Caddesi No:114 Çankaya/ANKARA adresinde bulunan Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığında yapılacaktır. 

ÇAYKUR: Kura çekimi 22 Aralık 2002 tarihinde saat 10:00 ile 11:00 da Alım yapılacak ilde yapılacak.

DEVLET SU İŞLERİ: Kura çekimi noter huzurunda 21.12.2020 tarihinde saat 10:00 da Bölge Müdürlüklerinde yapılacaktır. Kurada belirlenen adaylar daha sonra Bölge Müdürlükleri internet sitesinde ilan edilecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Devlet Su İşleri ( DSİ ) İŞKUR İle 5 İlde İşçi Personel Alım İlanı

ÇAYKUR İlan Yayımladı! Engelli ve Eski Hükümlü 100 İşçi Alımı

TÜİK 16 Şehirde 40 Güvenlik ve Temizlik Personeli Alımı İlanı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İŞKUR İle 67 Kamu Personeli Alıyor! Lisans ve Ön Lisans

Editör: TE Bilisim