İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilana göre Didim Belediyesi bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak için farklı pozisyonlardan oluşan kadrosu ile işçi alımları yapacağını belirtti ve aynı zaman da alım kadroları ve bilgilerini de paylaştı. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizler için hazırladığımız bu haberimizde sizlere Didim Belediyesi işçi alım kadroları, başvuru şartları ve ilan numaralarını sizlerle paylaşarak ilgili ilanlara başvuru yapmanızı sağlayacağız.

İLANIN DETAYLARI:

Didim Belediyesi normal statüde en az ilköğretim mezunu olan adaylar içerisinden 3 pozisyon için 94 işçi alımı yapacak. Bu kapsamda 94 kişilik kadro ile, 70 Beden İşçisi ( Temizlik ), 1 Kepçe Operatörü ve 23 kamyon şoförü alımı yapacak. İlana göre bu ilanlara kadın veya erkek adaylar başvuru yapabilecekler. Ayrıca Kura çekimi yapılacak olup kura sonucunda adaylara sınav yapılacaktır. Ayrıca Sosyal olanak olarak, SGK Asgari ücret maaş gibi sosyal olanaklar mevcuttur.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İŞKUR üzerinde yayımlanan Didim Belediyesi işçi alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, En az İlkokul - İlköğretim Mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 60 yaşından büyük olmamak, Kepçe Operatörü için 1 yıl deneyimi olmak ve G sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, kamyon Şoförü için en az C sınıfı sürücü belgesine sahip ve SRC4 Belgesine sahip olmaları gereklidir.. Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek bir durum olmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak Didim bölgesine ikamet ediyor olmak, gibi nitelikler aranmaktadır.

Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, öncelik durumu vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK?

Başvuru yapan adaylar İŞKUR tarafından Belediyeye verilecek nihai liste sonucunda adaylara kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi 15 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:30 'da Didim Belediyesi Düğün Salonunda yapılacak olup Kura çekimi noter huzurunda yapılacaktır. Kura soncuna göre Sınav gün, saat ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adaylar, kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinde duyurulur. Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilir ve ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmaz.

BAŞVURULAR:

Yukarıdaki şartları taşıyan adaylar başvurularına bugün ( 29 Nisan 2019 ) itibari ile başvurularına başlayabilecekler. Bu kapsamda adaylar başvurularını en geç 4 gün içerisinde yani 03 Mayıs 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular aşağıda sizlerle paylaşacağımız ilan numaraları ile, https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden yapılacak olup veya İŞKUR İş Şube Müdürlüğünden yapılacaktır.

Kepçe Operatörü İş İlan No (00004952676)

Kamyon Şoförü İş İlan No (00004952566)

Beden İşçisi ( Temizlik ) İş İlan No (00004952280)