Türkiye İş Kurumu aracılığı ile fakrlı kurumlara personel alımları için ilanlar yayımlanıyor. 24 Ağustos 2002 tarihi ile yayımlanmış olan ilanlara göre Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü bünyesine personel alımı  yapacak. Bu kapsamda Devlet Su İşleri Erzurum 8. Bölge Müdürlüğüne yapılacak alımlar için en az ilköğretim ve en fazla lise mezunu olmak gereklidir. Adayların başvuru yapabilmeleri için aranan şartlar aşağıdaki gibiridir.

BAŞVURU ŞARTLARI:

  • Ağır ve Çok Tehlikeli İşlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin  Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak.
  •  Sağlık Bakanlığından onay almış, Psikoteknik merkezlerince düzenlenmiş Psikoteknik raporu alabilecek durumda olmak.
  • Askerlik ile ilişiği bulunmamak.
  • Sondaj işlerinde çalışabileceğine dair en az bir belgeye sahip olmak (DSİ Sondör Yeterlilik belgesi, MEB onaylı Jeoteknik Sondör Belgesi veya bonservis vb).
  • 18-35 yaş aralığında olmak
  • İş yeri ilgili Bölge Müdürlüğü Merkezi olacaktır.

Devlet Su İşleri alım yapacağı perosnel adaylarından ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaki Kamu haklarından mahrum olmmaka, En az ilköğretim mezunu olmak gibi niteliklerde aranacak. Alımlar Kamu Grubu normal statüde yapılacak.

BAŞVURULAR:

DSİ personel alımı başvuru süreci ilanın yayım tarihi olan 24 Ağustos 2020 tarihi ile başladı. Adaylar başvurularını en geç 28 Ağustos 2020 tarihine kadar gerçekleştirecek. Başvurular sadece İŞKUR aracılığı ile İş İlan No (00005645200) yapılacak.

Editör: TE Bilisim