Cumhurbaşkanlığına bağlı olan Devlet Arşivleri Başkanlığı bünyesindeki işçi personel eksikliğini gidermek için farklı niteliklerde alım yapacak. Alımlar Belirsiz Süreli ( Daimi ) olarak yapılacak olup sadece Normal Statüde olan adaylar başvuru yapabilecek. İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere ilgili ilanın detaylarını aktaracağız.

KADRO DAĞILIMI:

Devlet Arşivleri Başkanlığı İki farklı şehirde işçi alımı yapacağını bildirdi. İstanbul ve Ankara illerinde alım yapılacak olup Temizlik Görevlisi Alımı ve Güvenlik Personeli Alımı alanlarında yapılacak.

Ankara Alımları Kadro Dağılımı:

İstanbul Alımları Kadro Dağılımı:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

- Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- 18 yaşını tamamlamış olmak,

- Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

- Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak,

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,

- Sınav başvurusunun son günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak,

- Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

- Ankara veya İstanbul ilinde ikamet ediyor olmak,

TEMİZLİK GÖREVLİSİ ÖZEL ŞARTLARI:

Cumhurbaşkanlığı alımları için temizlik görevlisi adaylarından En az ilköğretimen çok ortaöğretim (Lise ve dengi) mezunu olmak şartı aranır.

GÜVENLİK PERSONELİ ALIMI ÖZEL ŞARTLARI:

5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 14 üncü maddesinde belirtilen özel güvenlik temel eğitimini başarıyla tamamlamış olmak ve özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak ve Vardiyalı çalışmaya müsait olmak şartı aranır.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLIYOR!

Devlet Arşivleri Başkanlığı bünyesine 45 kişilik kadro için işçi alımı başvuruları Yarın ( 22 Haziran 2020 ) itibari ile başlayacak. Adaylara başvuru için 4 günlük süre verilecek olup adaylar en geç 26 Haziran 2020 tarihine kadar İŞKUR üzerinden başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim