Danıştay Başkanlığı bünyesimdeki eksikliği karşılamak üzere geçtiğimiz günlerde perosnel alımı ilanı yayımlamıştı. 30 kişilik boş kadro ile Güvenlik Görevlisi Alımı ve Temizlik Personeli Alımı yapılacak. Çok sayıda başvuru yapıldığı düşünülmekte. Bu yönde Danıştay Başkanlığı değerlendirme için adaylara Kura Çekimi yapılacak. İlgili Kura çekimi noter huzurunda geçerleşecek.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Danıştay Başkanlığı İlanı hafta başında 9 Ağustos 2021 tarihinde yayımlanmıştı. Başvurular en geç 13 Ağustos 2021 tarihi ile yapılması gereklidir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar Temizlik Personeli pozisyonu için 00006181191iş ilanı numarası ile ve Güvenlik Görevlisi Alımı için 00006181135 iş ilanı numarası ile başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden yapılacak.

KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen listelerde yer alan adaylar arasından, 21/09/2021 tarihinde saat 10.00’da Danıştay Başkanlığı Konferans salonunda noter huzurunda kura çekimi yapılacak olup, adaylar Covid-19 salgını nedeniyle noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kura çekimine katılamayacaktır.

ELGE TESLİM TARİHİ VE YERİ

1) Kura sonucunda belirlenen adaylar; aranan şartları taşıdıklarını belgeleyen evraklarını Kurumumuza teslim edeceklerdir.

2) Belge teslim tarihi ve yeri www.danistay.gov.tr adresinden adaylara duyurulacaktır.

3) Durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar listelerden çıkarılacak ve yerlerine sıralamada yer alan diğer adaylar dahil edilecektir.

SÖZLÜ SINAV, SINAV TARİHİ VE YERİ

1) Kura sonucunda belirlenen adaylardan; Kamu Kurum ve Kuruluşların İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 17’nci maddesi gereğince belgelerinin incelenmesi sonucunda aranan şartları taşıdıkları tespit edilenler, sözlü sınava tabi tutulacaklardır.

2) Sözlü sınavın gün, saat ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi Başkanlığımız internet sitesinde ilan edilecektir.

3) Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilecek, adayların adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

KURA İŞLEMLERİ VE DİĞER İŞLEMLER HAKKINDA ANINDA BİLGİ EDİNMEK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim