Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı İŞKUR üzerinde yeni bir ilan yayımkayarak en az lise mezunu olan adaylar içerisinde Güvenlik görevlisi alacağını ilan etti. 18 Hazirak 2019 tarihinde yayımlanmış olan duyuruya göre Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı Erkek veya kadın adaylar içerisinden Güvenlik Görevlisi alacak.

İLANIN DETAYLARI:

Çalışma Şekli: Daimi / Tam Zamanlı

İşveren Statüsü : Kamu

Açık İş Sayısı: 1

Bu yönde yukarıdaki bilgilere göre Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı Giresun çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğüne vermiş olduğu ilana göre bazı şartlar niteliğinde Güvenlik Görevlisi alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı adaylardan, Lise mezunu vay dengi okul mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmmak ve 35 yaşından büyük olmamak, Özel Güvenlik Sertifikası sahibi olmak (Silahlı ya da silahsız), Bayanlarda en az 1.60 cm, erkeklerde en az 1.70 cm boyunda olmak , 60-70 kg aralığında olmak, Kamu haklarında mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

İlgili ilan İş Kurumu resmi internet sitesnde 18 Haziran 2019 tarihinde ilan edilerek başvuru sürecide başlamıştır Adaylar başvurularımı em geç 24 Haziran 2019 tarihine kadar  İş İlan No (00005023159) ile gerçekleştirebilirler.