Cumhurbaşkanlığı Diyanet İşleri Başkanlığı işçi personel alımı için ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre 5 kişilik boşluk ile farklı statülerde temizlik görevlisi alınacak. İlan İŞKUR üzerinde 01 temmuz 2019 tarihi itibari ile yayımlanmasının ardından başvuruları başlamış oldu ve en geç 4 gün devam edecektir. Bizde sizlerle ilanın detaylarını paylaşacağız.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum : Cumhurbaşkanlığı Diyanet İşleri Başkanlığı

Çalışma şekli: Daimi / Tam Zamanlı

İşveren Statüsü : kamu

Toplam Alım Sayısı : 5

Alım yapılacak pozisyon : Temizlik Görevlisi

Bu yönde Cumhurbaşkanlığı Diyanet İşleri Başkanlığı ( DİB ) bünyesine 5 kişilik boş kadro ile temizlik görevlisi alacak olup 5 kişilik kadro dağılımı, 3 kişiilik Kişisel Durumu "Eski Hükümlü" veya "TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan)" olanlar  başvuru yapabilecek. 2 kişilik alıma ise Kişisel Durumu "Engelli" olanlar başvurabilir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilana göre adaylardan en az ve en fazla Ortaöğretim ( Lise ve Dengi ) mezunu olmaları 18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşını doldurmamış olmaları gerektiği belirtildi. Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,  gibi nitelikler aranacak.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK!

  • Kura Yeri: T.C. Cumhurbaşkanlığı Diyanet İşleri Başkanlığı
  • Üniversiteler Mah.  Dumlupınar Bulvarı No:147/A Çankaya/ANKARA
  • Kura Saati:10.30
  • Kura Sonuçları için: www.diyanet.gov.tr

BAŞVURULAR:

Başvurular 01 Temmuz 2019 tarihi ile başladı ve en geç 05 Temmuz 2019 tarihine kadar devam edecektir. Bu bağlamda adaylar başvurularını engelli olanlar için İş İlan No (00005044657) ile ve Eski Hükümlü ve TMY olanlar için İş İlan No (00005044730) ile başvuru yapılacaktır.