Türkiye İş Kurumu aracılığı ile işçi personel alımı ilanları yayımlandı. Bu kapsamda Çukurova Üniversitesi bünyesindeki eksikliği tamamlamak amacı ile Sürekli işçi statüsünde alım yapacak. Üniversite Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi olan Balcalı Hastanesinde görevlendirmek üzere Temizlik Görevlisi, Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile Hasta Bakım elemanı alacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Çukurova Üniversitesi adaylardan " Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Vardiyalı çalışmaya herhangi bir engeli olmamak, Görevini yerine getirmesine engel bir hastalığı olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek ve 18 ile 35 yaş arasında olmak" şartları aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR VE KADRO DAĞILIMI:

Çukurova Üniversitesi 3 farklı kadro ile 215 işçi alımı yapacak. Bu kapsamda 16 Güvenlik Görevlisi, 139 Temizlik Görevlisi ve 60 hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı kadrolarında alım yapacak. İşte özel nitelikler;

Koruma ve Güvenlik Görevlisi: En az ön lisans mezunu olmak, en çok lisans mezunu olmak.

Temizlik Görevlisi: En az İlköğretim mezunu olmak, en çok Ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak.

Hasta Bakımı ve Temizliği hizmetleri: Ortaöğretim kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarından birinden mezun olmak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Balcalı Hastanesine alım yapılacak olduğu işçi personel kadroları için başvuruları 29 Haziran 2020 tarihi itibari ile başlattı. Adaylara başvuru için 4 günlük süre verilmiş olup en geç 03 Temmuz 2020 tarihine kadar alınacak başvurular geçerli olacaktır.

Başvurular sadece İŞKUR aracılığı ile alınacak Bu yönde Adana İş-Kur İl Müdürlüğüne şahsen veya www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir. Online olarak başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki ilan numaralarını kullanarak başvuru yapabilirler.

Temizlik Görevlisi İş İlanı No: 00005559287

Güvenlik Görevlisi İş İlanı No: 00005559427

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı İş İlanı No: 00005559448

İLANIN TAM METNİ