Türkiye İş Kurumu İŞKUR toplum yararına program kapsamında Osmaniye Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işçi alımı yapacağını duyurdu. Osmaniye Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü toplamda 12 işçi alımı yapacak olup, başvuru bilgileri ve diğer bilgiler haberimizde yer almaktadır...

Osmaniye Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 12 işçi alımı ilanına başvuru sağlamak isteyen adaylar 281716 TYP numaralı ilana İŞKUR üzerinde ulaşarak ilanı inceleyebilir ve iş başvuru aşamasına geçebilirler. İşçi alımı ilanı için belirtilen son başvuru tarihi 4 Haziran 2019 olarak açıklanmıştır.

Osmaniye Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü günlük çalışma saati olarak 9 saat belirtmesinin yanı sıra başlangıç tarihi 11 haziran 2019 olarak açıklamıştır. Ayrıca bitiş tarihi hakkında da bilgi veren Osmaniye Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 10 aralık 2019 tarihi olarak belirtmiştir. 

TYP BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Osmaniye Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 12 işçi alımı ilanına başvuru sağlamak için Türkiye iş kurumuna İŞKUR'a kayıtlı işsiz olmanız, 18 yaşını tamamlamış olmanız, emekli aylığı almıyor olmanız ve öğrenci olmamanız gerekmektedir. Açıköğretim ve açık lise öğrencileri bu durumdan hariç tutulmuştur.

ADAYLARI SEÇME YÖNTEMİ NEDİR?

Osmaniye Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işçi alımı ilanına başvuru yapan adayları seçme yöntemi için üç yöntem bulunmaktadır. Noter kurası ile seçim, liste yönetimi ile seçim ve yüzde 80 noter kurası, yüzde 20 liste yönetimi olarak belirtilmiştir. Sizde kurum bünyesinde çevre temizliği kadrosunda görev almak istiyorsanız haberimizde verilen typ numarasından ilana başvuru yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim