ÇAYKUR ( Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ) personel alımı yapacak. İŞKUR üzerinde yayımlanacak olan personel alımı ilanına göre ÇAYKUR bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 79 kişilik kadro ile personel alımı yapacak. Aile Bakanlığı üzerinde yayımlanmış olan ilan ile 2021 yılı ÇAYKUR 79 personel alacak. Söz konusu ilana göre geçtiğimiz günlerde alımı yapılan 200 Geçici Çay Eksperi kadrosunda oluşan boşluk için yeni personel alımı yapılacak. Alımlar Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerindeki fabrikalara yapılacak.

79 PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

ÇAYKUR daha önceden duyurduğu 500 işçi alımı kapsamında söz konusu kadrolar içerisinde bulunan 200 Çay eksperi kadrosunda başvuru sonucuna göre 79 kişilik kadro için boş kontenjan oluştu. Bu kapsamda boşta bulunan kontenjana 79 kişi alınacak. Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü konu hakkında açıklamaya göre;

Teşekkülümüz hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun İllerinde işçi ihtiyacı bulunan yaş çay fabrikalarımız için Çay Eksperliği veya Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi bölümü mezunu 200 geçici çay eksperi alımı için ilana çıkılmıştı. Başvurular sonucunda 79 kişilik kontenjan açıkta kalmış olup İŞKUR üzerinden ek talep oluşturulmuştur.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

ÇAYKUR 79 personel alımına başvuru yapacak adaylardan KPSS şartı aranmayacak. Bunun dışında MYO Çay Eksperliği veya Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi bölümü mezunu olmak gerekmektedir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

ÇAYKUR personel alımı için adaylar başvurularını sadece İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirecekler. Başvurular 24 Mayıs 2021 tarihi ile başlayacak olup 5 gün devam edecek. Buna göre en geç 28 Mayıs 2021 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli sayılacaktır. Başvurular İş Kurumu İl ve İlçe Müdürlükleri aracılığıyla veya Çalışma ve İş Kurumunun www.iskur.gov.tr resmi internet sitesinden müracaat edebileceklerdir.

İLANIN TAM METNİ