Resmi Gazete'nin 16 Temmuz 2020 tarihli yayımına göre Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak için destek personeli alacak. Söz konusu başvurular Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacak olup önümüzdeki hafta başlayacaktır. Peki kadro detayları nedir? Kimler başvuru yapabilir? İşte detaylar.

KADRO BİLGİLERİ:

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde görevlendirmek üzere 77 kişilik boş kadro ile Hasta ve Yaşlı Bakıl Elemanı alımı yapacak. En az ortaöğretim mezunu olan adayların başvuru yapabileceği bu ilan ile değerlendirmeler kura yöntemi ile yapılacak. 

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1. 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

2. 18 yaşını tamamlamış ve 36 yaşından büyük olmamak.

3. Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak.

4. Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

5. Görevini devamlı yapmasına engel teşkil edecek sağlık problemi bulunmamak.

6. Türkiye İş Kurumu'nda (İŞKUR) ilan edilen işgücü taleplerinde belirtilen son başvuru tarihi itibariyle belirtilen bölümlerden mezun olmak.

7. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak.

8. Adayların 24 saat esasına göre vardiyalı çalışmasına ve dış mekânda çalışmasına engel durumunun olmaması.

9. Hasta ve yaşlı bakımı işini yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak.

10. Üniversite Hastanesinde iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak

11. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan-alım sürecinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.

12. Adayların Zonguldak ilinde ikamet ediyor olmaları gerekmektedir.

13. Ortaöğretim kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarından birinden mezun olmak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi alımını yapacağı 77 aday için başvuruları 20 Temmuz 2020 tarihi ile 24 temmuz 2020 tarihleri arasında alacak. Başvurular sadece Türkiye İş Kurumu aracılığı ile ve alo 170 cağrı merkezi aracılığı ile gerçekleştirilecek. Bu kapsamda ilan İŞKUR üzerinde yayımlanıp başvurular başladığında İşin Olsa uygulaması üzerinden sizleri bilgilendireceğiz.

Editör: TE Bilisim