Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda personel alımı yapacağını bildirdi. Yayımlanan ilana göre Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi 17 kişilik boş kadro ile güvenlik ve temizlik görevlisi alacak olup adaylardan KPSS şartı aranmıyor. 

İŞKUR üzerinde Sürekli işçi kapsamında yayımlanan ilana göre Değerlendirmeler Kura ve Sözlü sınav ile yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi 17 kişilik boş kadro ile 4 Silahsız Güvenlik Görevlisi ve 13 Temizlik personeli alımı yapacak. Söz konusu ilana Erkek ve Kadın adaylar başvuru yapabilecek. 

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi adaylardna genel olarak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv arşatırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi şartlar aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR:

Güvenlik Görevlisi Alımı:

- 5188 Sayılı Kanun gereği özel güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve valilik tarafından düzenlenen geçerli özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak.

- İlanın son günü itibariyle Ortaöğretim (Lise) mezunu olmak. (Ön lisans ve lisans mezunları başvuramaz)

- B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak

- MEB veya Sağlık Bakanlığından verilen veya onaylanan İlk Yardım Belgesine sahip olmak. (Bu iki kurum haricinde verilen veya onaylanan hiçbir belge kabul edilmeyecektir)

- Erzincan Merkez ilçede ikamet ediyor olmak.

Temizlik Görevlisi Alımı:

- İlanın son günü itibariyle Ortaöğretim (Lise) mezunu olmak. (Ön lisans ve lisans mezunları başvuramaz)

- Temizlik yapmaya engel bir durumu bulunmamak. (Atanmaya hak kazananlar bu beyanı sağlık kurulu raporuyla belgelendirmek zorundadırlar)

- MEB tarafından verilen veya onaylanan Gıda ve Su Sektöründe Çalışanlar İçin Hijyen Belgesi’ne sahip olmak.

- Erzincan Merkez İlçede ikamet ediyor olmak.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Üniversiteye personel alımı başvuruları ilanın yayımlanması ile birlikte başladı. Adaylar başvurularını sadece İŞKUR İnternet adresi üzerinden gerçekleştirecekler. Bu kapsamda aşağıda sizlere vereceğimiz iş ilanı numaraları ile başvuru yapabilirsiniz.

Güvenlik Görevlisi - 00005621366

Güvenlik Görevlisi - 00005621577

Temizlik Görevlisi - 00005621826

Editör: TE Bilisim