Eylül ayı itibari ile son yayınlanan kamu personel ilanlarında belediyeler ve belediyelere bağlı kuruluşlar tarafından farklı pozisyonlarda, Türkiye genelinde farklı il ve ilçe genelinde KPSS şartı aranmaksızın alımlar yapılacağı açıklanmıştır. Yayınlanan ilanlara ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Şarkışla Belediyesi

Belediyenin yayınlamış olduğu ilanda 1 neden işçisi alımı için adayların Türk vatandaşı olmak, E sınıfı ehliyete sahip olmak, SRC belgesi bulunmak, Şarkışla ilçesinden ikamet ediyor olmak, daha önce ilgili belediyede çalışmış olmak şartı aranmaktadır.

1 tesisatçı alımı için ise genel alım şartları ile su tesisat ustalığı belgesine sahip olmak, B sınıfı ehliyeti bulunmak ve ilçede ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Bayramiç Belediyesi

Belediye 1 beden işçisi alımı için genel alım şartlarına ek olarak Çanakkale Bayramiç ilçesinde ikamet ediyor olmak, en az lise mezunu olmak şartlarının sağlanmasını istemektedir.

Milas Belediyesi

1 şoför alımı yapacak olan belediye, genel alım şartları, E sınıfı ehliyet ce SRC 2/4 ile Psikoteknik belgesine sahip olmak şartlarının, askerlikle ilgisi olmamak ve çalışmaya engel bir durumu olmamak şartlarının sağlanmasını istemektedir.

8 zabıta yardımcı personeli ve 8 sosyal hizmetler destek personeli için genel alım şartlarının sağlanmasını istemektedir.

Büyükkabaca Belediyesi

1 beden işçisi alımı için adayların genel personel alım şartlarını, son altı aydır ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak şartını sağlaması gerekmektedir.

Karaburun Belediyesi

Belediye 1 eksvatör operatörü alımı yapacak olup adayların genel alım şartları, Karaburun’da ikamet ediyor olmak ve ilgili kanunda yer alan diğer özel şartları taşımak şartlarını sağlaması gerekmektedir.

İnegöl Belediyesi

2 çelik kaynakçısı alımı için adayların erkek olmakü askerlikle ilgisi olmamak, en az ilkokul mezunu olmak, çelik kaynakçısı belgesine sahip olmak, alanda en az 3 yıl deneyimi olmak şartlarını sağlaması,

20 çöp kamyonu arkası personeli için 165 cm boyunda olmak, 35 yaşını aşmamak, ilçede ikamet ediyor olmak, beden kitle indeksini sağlamak,

1 erkek lastik tamircisi alımı için ise lastik tamiri ile ilgili en az 3 yıl deneyimi olmak şartlarının sağlanması gerekmektedir.

İlanlara erişim sağlamak için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim