Eylül ayının ilk haftasında yayınlanan ilanlarda kamu kurumları başta olmak üzere belediyelere de personel alımı için ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. Bu noktada İŞKUR üzerinden yayınlanan yeni ilanlarda KPSS şartı aranmaksızın büro memuru ve işçi pozisyonları olmak üzere farklı birçok alanda personel alınacağı ifade edilmiş olup ilgili alımlara ilişkin detaylar, başvuru şartları ve diğer bilgiler haberimizin devamında yer almaktadır.

Gülüç Belediyesi 6 Büro Memuru

Belediye tarafından yayınlanan ilanda 6 büro memuru alımı yapacak olup adayların sağlaması gereken başvuru şartları arasında Türk vatandaşı olmak, en az lise mezunu olmak, askerlik hizmetini yapmış ya da muaf olmak, emekli olmamak, Zonguldak ili Kdz. Ereğli ilçesinde ikamet ediyor olmak, başvuruları şahsen yapmak şartları aranmaktadır. Bu noktada ilanda KPSS yer almamaktadır.

Bornova Belediyesi 30 İşçi

İzmir Bornova Belediyesi tarafından yayımlanan ilanda 30 işçi alımı yapılacak olup adayların sağlaması gereken başvuru şartları arasında en az lise mezunu olmak, erkek adayların askerlik hizmeti tamamlamış olması, erkek adayların ayrıca D ya da E sınıfı ehliyet belgesine sahip olması, lise ve üstü öğrenimler tercih sebebi edilecektir. Usta olarak başvurularda ise adaylardan mesleki yeterlilik belgesi istenecek olup aynı zamanda adayların bedenen çalışma zorluğu olmaması da aranan şartlar arasında yer almaktadır.

Pozantı Belediyesi 3 Özel Kalem ve Teknik Direktör Alımı

Belediye yapılacak olan bu alımlar için Resmi Gazete’de yer alan 28.04.2018 tarihli 30405 sayılı kararda yer alan şartların ve pozisyona göre tecrübe ve bazı özel şartların sağlanmasını istemektedir.

Kilimli Belediyesi

Belediye 2 şoför ve operatör alımı yapacak olup adayların bu kapsamda Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından yoksun olmamak, 18 yaşını doldurmuş olmak, başka kuruluşlarda mecburi hizmet yükümlülüğü olmamak, Kilimli ilçesi sınırları ilçesinde ikamet etmek, erkek olmak ve kamu kurum ve kuruluşlarında daha önce deneyimli olmak, ehliyet ve operatör belgesine sahip olmak, askerlikle ilgisi olmamak şartlarını sağlaması istenmektedir.

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlara erişmek ve başvuru detaylarını görüntülemek için:https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/