İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlarda özel sektörün yanı sıra kamu sektörü bünyesinde de ilanlar devam etmekte olup bu kapsamda belediyeler tarafından açıklanan ilanlarda farklı kadrolarda alımlar gerçekleştirilecek olup ilanlarda KPSS şartıaranmamaktadır. İşte ilanlara ilişkin detaylar.

Edremit Belediyesi

Belediye 1 tabip alımı yapacak olup adayların tıp fakültesi lisans diplomasına sahip olması aranan şartlar arasında yer almaktadır.

Mazıdağı belediyesi

Belediye 1 eksvatör operatörü için 140 yaşında olmak, en az ilköğretim mezunu olmak, E-G sınıfı ehliyete sahip olmak, eksvatör belgesine sahip olmak, 1 elektrik teknikeri ya da mühendisi için ilgili alandan mezun olmak, 18 ile 35 yaş arasında olmak, 1 maline teknikeri ya da mühendisi için de ilgili yaş aralığında ve bölümden mezun olmak, 2 kamyon şoförü için ise 18 ile 40 yaş arasında olmak, E sınıfı ehliyete sahip olmak, en az ilköğretim mezunu olmak, SRC ve psikoteknik belgelerine sahip olmak, 13 temizlik görevlisi için ise 18 ile 35 yaş arasında olmak şartlarını aramaktadır.

Nar Belediyesi

Belediye 6 beden işçisi alımı yapacak olup adayların T.C. vatandaşı olmak, en az ilköğretim mezunu olmak, Nevşehir merkezde ikamet ediyor olmak şartlarını sağlaması istenmektedir.

Kapaklı Belediyesi

Belediye 1 temizlik işçisi, 1 aşçı alımı için genel alım şartlarının yanında ilgili yerde ikamet ediyor olmak, az ilköğretim mezunu olmak, aşçılık için ilgili alanda 3 yıl deneyimi olmak, 1 garson alımı için erkek olmak, 2 komi alımı için ise erkek olmak, emekli olmamak ve diğer genel alım şartlarının sağlanması istenmektedir.

Fatsa Belediyesi

Belediye 2 adet E sınıfı şoför, 3 adet inşaat işçisi, 1 adet operatör, 1 adet kaportacı ve 1 adet büro elemanı alımı yapacak olup adayların çalışmaya engel durumu olmaması ve başvuruların şahsen yapılması istenmektedir.

Teşvikiye Belediyesi

Belediye bünyesinde 3 temizlik işçisi görevlendirilecek olup adayların erkek olması, kamu haklarında yoksun olmamak ve belde sınırları için se en az 5 yıldır ikamet ediyor olması şartları aranmaktadır.

İzdoğa Belediyesi

Belediye 1 büro personeli alımı yapacak olup bu noktada adayların askerlik ile ilgisi olmamak, herhangi bir sağlık sorunu olmamak, en az lise mezunu olmak şartlarını sağlaması aranmaktadır.

İlanlara ilişkin detaylar için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim