İŞKUR üzerinde yeni ilanlar geldi. 20 Ağustos 2019 tarihli yayımlanmış olan ilanlara göre iki farklı belediye bünnyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda personel alımı yapacaklarımı yayımladılar. Yayımlanan ilanlara göre en az ilköğretim mezunu kadrolarına personel alımı yapılacak olup kadro bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NEDİR?

Yayımlanan kamu belediye ilanlarına göre 2 belediye bünyesndeki personel ihtiyacını karşılamak üzere personel alımı yapacak. Bu bağlamda, Hasanşeyh Belediye Başkanlığı 1 Güvenlik Görevlisi ( Silahlı ), 6 Beden İşçisi ( Genel ve Temizlik işleri için ) alımı yapılacak. Bir diğer ilana göre ise Kargın Belediye Başkanlığı 1 İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Teknikeri  alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olma, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Alımm yapılacak ilçede ikamet ediyor olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir durumu olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, en az ilköğretim, lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bazı pozisyonlar için MEB onaylı sertifika sahibi olmak gibi nitelikler aranıyor.

BAŞVURULAR:

İlgili ilanlar İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup başvurular'da İŞKUR üzerinden yapılmaktadır. Bu bağlamda adayların İŞKUR resmi başvuru adresine girerek, İŞYERİ TÜRÜ kısmını KAMU seçerek veya Arama kısmına ilgili belediiyelerin adını yazarak ilanlara ulaşabilirler.