Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre Belediye bünyesine personel eksikliğini karşılamak için 1 kişilik boş kadro ile İtfaiye Aracı Şoförü alımı yapacacağını bildirdi.

Söz konusu alım yapılacak beleidye Merziyon Belediye Başlanlığı olduğu bildirldi ve başvuru süreci ilanın yayım tarihi olan 12 Aralık 2019 tarihi ile başladı.

Merziyon Belediyesi tarafından yapılmış olan ilana göre belediye başkanlığı personel alınması hakkında yayımladığı duyuruya göre, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar” hakkında yayımlanan Yönetmelik gereğince; Şoför – İtfaiye Aracı 1 kişi işe alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Merzifon Belediyesine perosnel alımı başvuruları için adayların, Türkiye cuumhuriyeti vatndaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Sürücü belgesine sahip olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak gibi nitelikler aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuru süreci ilanı yayım tarihi ile başlamış olup adaylara 4 günlük süre verilmiştir. Bu yönde adaylar başvurularınıen geç 16 Aralık 2019 tarihine kadar https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden gerçekleştirmeleri gereklidir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim