İŞKUR 14 Mayıs 2019 tarihli iş ilanlarını yayımladı. Yayımlanan ilanlar arasında yer alan 3 farklı belediye'ye 8 personel alımı yapılacak. Bu bağlamda belediye personel alım ilanları kamu grubu ilanları kısmında yayımlandı ve sizler için hazırladığımız bu haberimizde sizlere Belediyelerin personel alımları hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

HANGİ BELEDİYELER ALIM YAPIYOR?

Yayımlanmış olan ilanlara göre 3 farklı belediye personel alacak. Bu bağlamda, Sulakyurt Belediyesi, Gülağaç Belediyesi ve Geyikli Belediyesi alım yapacağını ilan etti. Aşağıda sizlerle ilgili belediyelerin alım yapacakları ilanlar ile kadro bilgilerini ve İş İlanı numaralarını paylaşıyoruz.

1. Gülağaç Belediye Başkanlığı: 5 Çiftçi (Tarla Ürünleri) (Zirai Sulamacı) İş İlan No (00004977990)

2. Sulakyurt Belediye Başkanlığı : 1 Taksi Şoförü İş İlan No (00004976407)

3. Geyikli Belediye Başkanlığı :1 Beden İşçisi (Temizlik) İş İlan No (00004978711) ve 1 Engelli Büro İşçisi İş İlan No (00004978800)

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Yayımlanmış olan ilanlara göre başvuru yapacak adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Alım yapılacak pozisyonlar için gerekli eğitim seviyesinde eğitimini tamamlamış ve belge sahibi olmak gibi nitelikler aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirebilirler. Bu yönde adaylar başvurularını yukarıda paylaştığımız iş ilanı numaraları ile yapabilirler.

Editör: TE Bilisim