Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan ilana göre Bursa'da hizmet veren Kestel Belediyesi bünyesindeki eksikliği gidermek için personel alımı yapacağını bildirdi. Bu yönde başvuru süreci İŞKUR üzerinde başlamış olup adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklardır. İlan hakkında detaylar ve başvuru şartları şöyledir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Kestel Belediyesi bünyesine 30 kişilik kadro ile 18 ile 60 yaşları arasında En az ilköğretim mezunu olan Genel Beden İşçisi alımı yapılacak.

Bu yönde adaylardan genel olarak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunları olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak gibi nitelikler aranacak.

Bunun dışında en fazla 60 yaşında olmak ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve en fazla lise mezunu olmak gerekiyor.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK!

Kura Tarihi ve Saati: 05/03/2020 tarihi saat 15:00

Kura Yeri: Vanimehmet Mahallesi  Gazi Cd. NO:15 Ek Hizmet Binası

Aile Parkı yanı(Eski Kültür Merkezi) Kestel

Noter çekilişi sonucu belirlenen  Adaylar Mülakat(sözlü) sınava girmeden 2 saat önce kimlikleri ile      birlikte  Kestel Belediyesinde hazır  bulunacaklardır.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Kestel Belediyesi personel alımı başvuruları başlamış olup en geç 02 Mart 2020 tarihine kadar alınacak başvurular kabul edilecektir. Adaylar başvurularını İŞKUR Üzerinden İş İlan No (00005425469) ile yapacaklardır.