Çilimli Belediye Başkanlığı Eğitim Düzeyinde En Az İlköğretim Mezunu KPSS olmadan ve Kura ile 1 kişilik İşçi Alım İlanı Açıkladı.

Türkiye İş Kurumu üzerinden kamu kurumlarına daimi ve geçici süreli memur ve işçi alım ilanları açıklandı. Bu ilanlardan bir tanesi, Türkiye Sağlık Enstitüsü Başkanlığına insan kaynakları yönetimi meslek elemanı, idari işler büro görevlisi, satın alma görevlisi olacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi, garson, inşaat boyacısı kadrolarında olacak. Başvurular 14 Ekim tarihi itibari ile alınmaya başlandı. Son gün ise 18 Ekim tarihinde son bulacak. Bu ilanlara erişmek için tıklayın.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA KPSS ŞARTI OLMADAN İŞÇİ ALIMI;

İlköğretim mezunu erkek adaylar arasından su hazırlama işçisi alımlarına da başvurular bugün itibari ile alınmaya başlandı. Buna göre Çilimli Belediye Başkanlığı 5 yıl iş tecrübesine sahip olan adayların başvuru yapmasını istenmektedir. Yaş şartında en az 18/10/2001 tarihinden sonra dünyaya gelmiş olmak gerekli olacak. Kura tarihi 24 Ekim olarak açıklandı. Adaylar 5 ay 29 gün istihdam edilecekler. Geçici mevsimlik işçi alımında kpss şartı aranmayacak. Diğer detaylar ve başvuru koşulları için tıklayın.

İŞKUR özel sektör iş ilanlarında ise 39 bin personel alımı yapılacağı açıklandı. Bu alımlarda en çok beden işçisi, satış danışmanlığı, güvenlikçi kadrolarında olacak.

İŞKUR Polisevi Müdürlüğüne, Belediye Başkanlığına, Üniversite Rektörlüğüne çok sayıda personel alımı başvuruları içinde son saatler bu ilanlara başvuru yapmak için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim