Ağustos 2019 itibari ile kamuya personel alımları devam ediyor. Bayramdan hemen sonra İŞKUR üzerinden yayınlana ilanlarda toplamda 80 personel alımı gerçekleştirilecektir. Alım yapan kurumlar ise Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü ile Magnesia Kazısı şeklinde açıklanmıştır. Farklı branşlarda yapılan alımlarda adayların birtakım şartları sağlaması istenmektedir. Buna göre adayların sağlaması gereken şartlar ve başvuru şekli şu şekildedir.

Başvuru Şartları

15 Ağustos 2019 itibari ile yayınlanan yeni ilanlarda kamu kurumları toplamda 80 personel alımı gerçekleştirecektir. Buna göre farklı pozisyonlarda istihdam edilecek olan adayların başvuru yapabileceği kadrolar ve kurumlar şu şekilde açıklanmıştır.

İlgili ilana başvuru yapmak isteyen adayların sağlaması gereken şartlar arasında şunlar yer almaktadır. İlana göre istenilen en az öğrenim düzeyine sahip olma, ilanda istenilen yaş aralığında bulunma, erkekler için askerlik görevini yerine getirmiş olma, ilgili sertifika ya da belgelere sahip olma, belirtilen yaş aralığında olma ve belirtilen il ya da ilçede ikamet ediyor olma şartlarını sağlamları istenmektedir.

Başvuru Şekli

İŞKUR üzerinden yayınlana yeni ilanlarda 4 kamu kurumu tarafından toplamda 80 personel alımı gerçekleştirilecektir. Buna göre ilgili başvuru şartlarını sağlayan adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden kurumun ismini İşyeri Unvanı kısmına yazarak ilgili ilanlara erişebilir ve başvuru yapabilir.

Editör: TE Bilisim