Türkiye İş Kurumu aracılığı ile Avanos Belediye Başkanlığı 10 personel alımı yapılacak.

Kamu kurumlarına daimi ve geçici personel alımları devam ediyor. Buna göre Devlet Personel Başkanlığı ile Türkiye İş Kurumu üzerinden ilan edilen personel alımları için başvurularda farklı eğitim düzeylerinde istihdamlar yapılacak. Nevşehir iline bağlı Avanos İlçesinde Belediye Başkanlığına bağlı birimlerde görevlendirilmek üzere yeni bir ilan açıklandı. İlanın İŞKUR üzerinde açıklanmasının ardından 5 gün içerisinde başvuruların tamamlanması gerekli olacak. Adaylar İŞKUR portalına T.C. kimlik ve şifre ile giriş yapmaları ardından başvuru adımlarının tamamlanması gerekiyor. Resmi tatillere rastlanan başvurular ilk iş gününe kadar uzatılacağı belirtilmekte.

BAŞVURU GENEL VE ÖZEL ŞARTLARI;

Adayların T.C vatandaşı olması, yaş şartında 18 yaşını tamamlamış olması, 19 yaşından gün almış olmaları, kamu haklarından mahrum olmamak, Eğitim şartında en az ilköğretim mezunu olmak gerekli olacak. Özel başvuru şartlarında ise Avanos ilçe sınırlarında ikamet edenler tercih sebebi olacak. Adaylardan başvuruda herhangi KPSS şartı aranmadı. Buna göre mülakat sınavına tabi tutulacakları ilan ayrıntılarında açıklandı.

10 Beden işçisi alımı geçici statüde istihdam edilecekler. Başvuru ilan numarası 00005000942 olan personel alımında son başvuru tarihi 10 Haziran 2019 tarihinde tamamlanacak. İlan ayrıntıları başvuru şartları, başvuruya ilişkin diğer koşulları aşağıdaki kılavuzdan edinebilirsiniz. Diğer gelişmelerden anında haberdar olmak için İşin Olsa’yı sosyal medyadan takip etmeyi unutmayın.

İlana erişmek için tıklayın

İŞİN OLSA