Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler bakanlığına bağlı İŞKUR üzerinden Özel sektörde açıklanan ilanlardan bir tanesi de paketleme görevlisi kadrosundadır. Bu kapsamda 7 Ekim 2020 tarihi itibarıyla paketleme ve depo görevlisi kadrolarında kaç personel alınacak başvuru şartları ne olacak? Nasıl başvuru yapılacak bu gibi detaylarını İşin olsa okuyucularına aktarmak istiyoruz.

İŞKUR kamu ve özel sektörde 62 bin 988 işçi memur ve personel alımı yapacak. 2020 yılında 647 bin 693 kişi işe yerleştirmiştir. Halen başvuruları devam eden alımlardan; Ambar depo görevlisi  kadrosunda 980 depo sevkiyat görevlisi kadrosuna 179, depo işçisi 119, depo görevlisi 83, Koordinatör depolama iletişim ulaştırma alanında 80, gıda depo görevlisi 63, kapalı depoda 25, hammadde depolarında 21, Giyim Üretim alanlarında 10, yarı mamul, ardiye ve depolama alanında 3 olmak üzere çok sayıda depo görevlisi alımı yapılacaktır.

PAKETLEME İŞÇİSİ ALIMI

1055 Paketleme işçisi alınlarında da çok sayıda istihdam gerçekleştirilecek. 840 paketleme işçisi, Mobilya paketleme de 76, gıda paketlemesinde 54, konfeksiyon ürünleri paketlemesinde 24, bobin paketlemesi 17, kumaş paketlemesi 12, kuruyemiş paketleme 11, yumurta paketleme 6, et paketleme 5, kayısı işleme ve paketleme işçisi 5, Maden paketleme 5, makarna paketlemesi 5 olmak üzere binlerce kişi alınacak.

BÜRO MEMURU ALIMI İLANLARI;

Büro memuru ve muhasebeci anlarında da İŞKUR üzerinden çok sayıda ilaçlandı İşin olsa sitesi üzerinden açıklamıştık. Lise mezunu adaylara yönelik olarak büro memuru kadroları için aşağıdaki haberimizi tıklayınız.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Depo görevlisi ve paketleme alımlarına başvurular İŞKUR üzerinden ya da ALO 170 hattından İşkur İl müdürlüklerinden, İŞKUR hizmet birimlerinden yapılacaktır. İlanlara ulaşmak için adayların e-şube üzerinden https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx  sayfası üzerinden tüm ilanları ve kadrolara erişebilecek.

İŞİN OLSA