Akdeniz Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak ğzere üniversite rektörlüğüne bağlı Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde görevlendirmek üzere farklı kadrolarda ve niteliklerde 82 Sürekli işçi alımı yapacak. Adaylara bu yönde kura çekimi ve sonucunda sözlü mülakat yapılacak. Haberimizin devamında sizlere alım kadroları ve şartları aktarıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Akdeniz Üniversitesi bünyesine ilköğretim mezunu ve lise mezunu personel adayları alacak. Bu bağlamda  Lise Mezunu 37 Hasta Bakımı ve Temizliği Hizmetleri personeli, 20 Koruma ve Güvenlik Hizmetleri ve 25 Temizlik Hizmetleri personeli alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Üniversite hastanesinde çalışacak personel adaylarından genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak.

Bu bağlamda, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Askerlik ile ilişkisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Kamu haklarını kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak, Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemek gibi nitelikler aranaca.

Ayrıca her aday sadece tek nir poziyon için başvuru yapabilecektir.

KADROSUNA GÖRE ÖZEL NİTELİKLER:

Hasta Bakımı ve Temizliği Hizmetleri: Ortaöğretim kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarından birinden mezun olmak, vardiyalı sistemde çalışmayı kabul etmek.

Temizlik Hizmetleri: Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde/Üniversite Hastanesinin iç ve dış mekanında vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak, iç ve dış mekanda çalışmayı kabul etmek.

BAŞVURULAR:

Akdeniz Üniversitesi hastanesine alım yapılacak personel adayları başvurularına önümüzdeki hafta 29 Haziran 2020 tarihi itibari ile başlayıp en geç 03 Temmuz 2002 tarihine kadar başvurularnı yapacaklar. Adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapacak olup online başvuru kabul edilecektir.

NOTER KURA İŞLEMLERİ

 Noter kura çekimi 10.07.2020 tarihinde saat 09.30’da yapılacaktır. Noter kurası Üniversitemiz İletişim Fakültesinde yapılacak olup, adaylar istemeleri halinde Üniversitemiz web ana sayfasından (https://www.akdeniz.edu.tr/) adresinden kura çekimini canlı olarak izleyebilecektir. COVİD-19 Pandemisi ile mücadele kapsamında alınan tedbirler dolayısıyla kuranın yapılacağı salona herhangi bir aday alınmayacaktır.

İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim