Kamu Personeli Seçme KPSS sonuçlarının açıklanmasının ardından kamu kurumlarına atanmak isteyen adaylar yeni memur alım ilanlarının açıklanmasını bekliyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Bağlı Türkiye İş Kurumu milli istihdam projesi kapsamında kamu ile özel sektör iş ilanlarına her geçen gün yenilerini ekliyor. Kamu memur alım ilanlarında ise 4 bakanlık ve kuruma daimi ve sözleşmeli olarak personel istihdam edilecek. Başvurularda bir kısmına yakın zamanda tamamlanması gerekli olacak.

EN FAZLA 36 YAŞINDA OLMAK ŞARTI İLE BAŞVURU 2 EYLÜL SON GÜN;

Sahil Güvenlik Komutanlığına sözleşmeli memur alım ilanında; başvurular e-devlet üzerinden yapılabilecek. Adaylar başvuru şartında 657 48 maddesindeki genel şartları taşımaları gerekli olacak. 2018 kPSS sınavına girmiş olmak ve P93 ile P94 puan türlerinden gerekli olan puanı almış olmak, öğrenim düzeyi şartını taşımak gerekecek. Yaş şartında ise 18 yaşını tamamlamış olmak, 36 yaşından gün almamış olmak gerekecek. haklarında yapılacak güvenlik olumlu olarak sonuçlandırılması, sağlık kuru raporunda sahil güvenlik komutanlığı sözleşmeli personeli olur kararının bulunması, sözleşmeli personeli kılavuzunda belirtilen diğer şartları taşımak gerekli olacak. İlana erişmek için tıklayın.

ADALET BAKANLIĞI ADLİ TIP MEMUR ALIMI;

Adalet Bakanlığına sözleşmeli personel alım ilanı açıklandı. Başvurularda sağlık personeli, infaz ve koruma memuru, laborant, hemşire, teknisyen, hizmetli, şoför kadroları için başvurular alınacak. Ankara, Antalya, İzmir, Erzurum, Diyarbakır, Ardahan, Giresun, Kilis, Manisa, Hatay, Gümüşhane, Samsun, Tekirdağ, Zonguldak, Van, Tokat, Şanlıurfa, Mardin illerinde bulunan Adli Tıp Şube Müdürlükleri için sözleşmeli personel alımı başvuru alınacak. yaş şarıtnda en fazla 35 yaşından gün almamış olmak istenilecek. KPSS P3, KPSS P93 veya KPSS P94 puan türlerinden en yüksek puandan düşük puana sıralama yapılacak. sıralamada İKM karosunda 5 katı diğer kadrolarda ise 10 katı kadar aday sözlü sınava alınacaklar. Son başvuru tarihi 6 Eylül olan ilana erişmek için tıklayın.

LİSANS MEZUNU İTFAİYE ERİ ALIMI;

Isparta ili Sütçüler Belediye Başkanlığına itfaiye eri kadrosunda KPSS p3 puan türünden en az 55 ve üzeri puan alan adaylar arasından 10 kişi alınacak. Başvurularda lisans mezunu olmak ve B sınıfı ehliyete sahip olmak gerekli olacak. Genel ve özel başvuru şartlarını taşımak gerekecek. İlan detaylar için tıklayın

TARIM BAKANLIĞI 1146 PERSONEL ALIMI;

Tarım ve Orman Bakanlığına sözleşmeli statüdeki personel alımlarında P3, P93, ve P94 puan türlerinden en az 60 ve üzeri puan almak gerekli olacak.  Orman Muhafaza Memuru kadrosunaki memur alımında bazı başvuru şartlarında değişiklikler gerçekleşti. İlan detaylarından son gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Destek personeli kadrosundaki adaylar için c sınıfı ehliyete sahip olmak gerekecek. Başvurular 12 Eylül tarihinde başlayacak ve son gün 23 Eylül tarihinde tamamlanacak. isealim.ogm.gov.tr adresi üzerinden e-devlet şifresi ile giriş yapılarak başvuru yapılabilecek. ilan detayları için tıklayın

İŞİN OLSA