Adalet Bakanlığı işçi alımı yapacak. Geçtiğimiz gün yayımlanmış olan ilana göre Adalet Bakanlığı Türkiye geneli merkez ve taşra teşkilatında görevlendirmek üzere farklı birimlerine 1500 İşçi Alımı yapacağını bildirmişti. Başvurularda artık son güne geldik. Bu yönde henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını hafta başına kadar gerçekleştirebilecekler. Söz konusu ilana rekor başvuru yapıldı. Peki İşçi alımı detayları nedir?

1500 İŞÇİ ALIMI YAPILACAK!

Adalet Bakanlığı Kamu Personeli Alımı ilanından sonra bünyesine işçi alımı ilanını da duyurdu. Farklı birimlerde olmak üzere toplamda 1500 kişilik kadro ile Sürekli İşçi alımı yapılacak. Buna göre alımlar,

  • Adalet Bakanlığı merkez teşkilatı ile Ankara, Rize ve Yozgat Personel Eğitim Merkezlerinde çalıştırılmak üzere 155 Sürekli İşçi,
  • Adalet Bakanlığı Taşra Teşkilatına 1287 İşçi,
  • Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkiefleri Genel Müdürlüğünde görevlendirmek üzere 58 işçi alımı yapılacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Başvurularına 04 Mart 2021 tarihi ile başlayan adaylar en geç 08 Mart 2021 tarihine kadar başvuru yapabilecekler. Başvuru için son günlere geldik. Henüz başvuru yapmayan adaylar ve başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvuru şartları doğrultusunda aşağıdaki bağlantıyı inceleyerek ilanlar hakkında bilgi alabilir ve Görsel anlatımlı başvuru adımlarını inceleyerek başvuru yapabilirler.

Adalet Bakanlığı ve CTE İŞKUR İle 1500 İşçi Alımı Görsel Başvuru Adımları

REKOR BAŞVURU!

Bakanlık kamu personel alımından sonra işçi alımı yapılacağını da duyurmuştu. Bu yönde 1500 kişilik kadro ile Temizlik Görevlisi alımı yapılacak. Alımların en az İlköğretim mezunu adaylar içerisinden yapılması ile rekor başvuru beklenmektedir.

KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen listelerde yer alan adaylar arasından, 17/03/2021 tarihinde saat 11:00’da Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü toplantı salonunda noter huzurunda kura çekimi yapılacak.

KURA ÇEKİMİNİ TAKİP ETME:

ülkemizi de etkisi altına alan COVID-19 salgını nedeniyle noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kura çekimine katılamayacaklardır. Kura çekimi Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Youtube kanalından (https://www.youtube.com/channel/UC62GRRZnIPoZGM0GjkAzA8A) canlı olarak yayınlanacaktır.

BELGE TESLİMİ

Kura çekimi sonucunda belirlenen asıl ve yedek adaylar istenilen belgeleri 18/03/2021 – 24/03/2021 tarihleri arasında sınavı yapacak adalet komisyonu başkanlıklarına bizzat teslim edecektir. Posta vb. yollarla gönderilecek evraklar kabul edilmeyecektir. Süresi içerisinde belge teslim etmeyenler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Sonuçlardan ve yeni gelişmelerden haberdar olmak için, İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz ve sizin kolay kullanımını için hazırlanmıştır. Her gelişmeden anında haberdar olmak için,

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim