Adalet Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 1500 kişilik boş kadro ile işçi alımı yapacağını bildirmişti. Başvurular 4-8 Mart 2021 tarihinde alınıştı ve Rekor Başvuru yapılmıştı. 17 mart 2021 tarihinde çekilen kura işlemlerine göre ise kiimlerin sözlü sınava katılacağı belli olmuştu ve adaylar sınavlara 18 - 24 Mart 2021 tarihleri arasında katılarak atama işlemleri yapılacaktı. Ancak Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Salgın sebebi ile sınavlar ertelenmişti. Bu kapsamda son dakika duyurusu ile tarihler tekrar belli oldu.

SÖZLÜ SINAV TARİHLERİ TEKRAR AKTİF EDİLDİ!

18 - 24 Mart 2021 tarihleri arasında yapılması bekenen Adalet Bakanlığı 1500 Temizlik Görevlisi Alımı sözlü sınav tarihleri ileri bir tarihe erlenmişti ki şimdi tekrar aktif edilerek tam kapanma sonrasında sözlü sınavların yapılacağı açıklandı.

Bu kapsamda Adalet Bakanlığı 1500 işçi alımı sözlü sımavşar 25 - 28 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılacak. Adalet bakanlığı son dakika duyuru ile adaylara duyurdu.

ADALET BAKANLIĞI SÖZLÜ SINAV DUYURUSU:

Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde Covid-19 salgını kapsamında alınan kararlar dikkate alınarak ertelenen sürekli işçi (temizlik görevlisi) alımı sözlü sınavları 25/05/2021 – 28/05/2021tarihleri arasında, Milli Müdafaa Cad. No: 8 Bakanlıklar Kızılay/ANKARA adresinde bulunan Kent Konseyi Ek Hizmet Binası Toplantı Salonunda yapılacaktır.

SÖZLÜ SINAV KONULARI NEDİR? DEĞERLENDİRMELER NASIL YAPILACAK? DETAYLAR İÇİN TIKLA

SÖZLÜ SINAV İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR:

Adaylar HES kodu olmadan sözlü sınava alınmayacaktır. Bu nedenle ilgililerin önceden HES kodu temin etmeleri gerekmektedir. Sınav günü adayların kimlik belgelerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

SONUÇLARI BURAYA TIKLAYARAK ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.

SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Yapılan sözlü sınav sonucunda asıl ve yedek olarak başarılı olan adaylar; adalet komisyonu başkanlıklarının internet sitesinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Editör: TE Bilisim