Türkiye İş Kurumu üzerinden kamu kurumlarına memur alımı başvuruları devam ediyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı İŞKUR'un kamu kurumu personel alım ilanları kapsamındaki başvurulardan bazıları 9 Ağustos tarihinde sona erecek. Başvuruları sona erecek olan 6 kamu ilanının detayları şu şekilde;

İŞKUR'DA BAŞVURUSU 9 AĞUSTOS TARİHİNDE SONA ERECEK İLANLAR;

9 Ağustos tarihinde sona erecek olan memur alım ilanlarında kurumlar şu şekilde; Niğde il milli eğitim müdürlüğü, Msb akaryakıt ikmal ve nato pol.tes.işl.ant başkanlığı, Öğretmenevi müdürlüğü, Kalecik öğretmenevi ve aso müdürlüğü, Devlet tiyatroları genel müdürlüğü, Erdek belediye başkanlığı kurumları bu ilanlarda hangi kadrolarda istihdamlar yapacak?

Yukarıda belirtilen ilanlarda Mutfak Görevlisi, Şoför (Yük Taşıma) Aşçı, Temizlik işçisi, Beden İşçisi (Genel) Motorlu Araçlar Teknolojisi Otomotiv Teknolojisi Teknisyeni Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Elektrik Teknisyeni, Temizlik Görevlisi, Gıda Mühendisi kadrolarında başvurular alınacak.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI;

Belirtilen ilanlarda adayların en az 18 yaşını tamamlamış olmaları gerekmektedir. Diğer yandan 19 yaşından gün almış olmaları, kamu haklarından mahrum olmamaları, güvenlik ve arşiv araştırmasının olumlu olması, istenilen sertifika ve belgeleri teslim edebilmeleri, eğitim düzeyi şartlarını taşımaları istenilmektedir. Bu ilanlara başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular İŞKUR'ın e-şube üzerinden öz geçmiş oluşturularak son gün olan 9 Ağustos gününe kadar yapılması gerekmektedir. İŞKUR portalına giriş için T.C. ve şifre bilgisine sahip olmak ya da e-devlet üzerinden giriş yapabilmek yeterli olacaktır. 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim