Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına İŞKUR kamu kurumu memur alımları için başvuru süreci devam ediyor. geçtiğimiz hafta açıklanan memur alım ilanlarından bir kısmına başvurular sona erecek. 10 Şubat 2020 tarihinde sona erecek olan memur, personel işçi alımı ilanları şu şekilde;

10 ŞUBAT TARİHİNDE SONA ERECEK MEMUR ALIMLARI;

Ahşılı Belediye Başkanlığı 5 farklı İlan açıklamıştı. Bu ilanlardan büro işçisi, kepçe operatörü, Kara tankeri operatörü tehlikeli madde taşımacılığı, temizlik işçisi kadrolarında alımlar ile. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Gaziantep Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, işçi kadrosu daimi sürede personel alımı. Tunceli Polis Evi Müdürlüğüne garson alımı, Adana Milli Eğitim Müdürlüğü'ne büro işçisi alınacak. Yargıtay başkanlığına temizlik görevlisi alımı gerçekleşecek.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

T.C. vatandaşı olmak, adayların 18 yaşını tamamlamış olmaları gerekmektedir. kamu haklarından mahrum olmamak, güvenlik ve arşiv araştırmalarından olumlu sonuçlanmak, eğitim düzeyinde ilköğretim ve orta öğretim mezunu memur alımlarında yapılacak kura sonucunda simini bulunması, Önlisans ve lisans mezunu adayların ise KPSS puan sıralamasına göre 4 katı kadar aday arasında bulunmaları, İş tecrübesi şartlarını taşımaları, bazı ilanlarda berlitilen ikamet şartlarına sahip olmaları ve istenilen sertifikalara sahip olmaları ve diğer özel şartlara sahip olmaları istenilmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Aiaüıdaki tabloda belirtilen ilan numaralarına göre işkur e-şube portalı üzerinden arama yaparak ilanlara erişebilir. Başvurularınızı tamamlayabilirsiniz. İlan arama nasıl yapılır öğrenmek için tıklayın

Diğer yandan İŞKUR Genel Müdürlüğünün yeni açıkladığı bir personel alım ilanına göre Danışman kadrosunda grafiker personeli alımı gerçekleştirilecek. Adaylar başvurularını 12 Şubat 2020 tarihine kadar tamamalaması istenilmektedir. Bu ilan ile ilgili detayları linkten edinebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim