Türkiye İş Kurumu üzerinden kamu kurumlarına personel alımı başvuruları devam ediyor. Buna göre 5 kurum için son başvuru tarihi 17 Şubat 2020 olarak açıklanmıştı. Henüz başvurusunu tamamlamamış adaylar için ilanlara ait bazı detayları aktarmak istiyoruz.

BAŞVURUSU 17 ŞUBAT TARİHİ OLAN MEMUR ALIMLARI;

Bakırköy Belediyesi Başkanlığına inşaat teknolojileri teknisyenliği ile lojistik elemanı alımları yapılacak. Daimi süredeki istihdamlarda Ortaöğretim mezunu olmak gerekli olacak. Kamu Personel Seçme Puanı şartı aranmayacak ve başvuru yaparak adaylar kura ile belirlenecek.

Troas Bölgesi Belediyeleri Katı atık yönetim birliğine 1 kişilik tıbbi ve tehlikeli atık toplayıcısı alımları yapılacak. Bu alımda adaylar 5 ay 29 gün istihdam edilecekler. Geçici süredeki alımlarda 4 katı kadar mülakat sınavına girecek. Mülakata girecek adaylar kura ile belirlenecek. 

Bahçelik Sulama Birliğine Çiftçti alımlarında ise 2 açık kadro bulunuyor. Bu alımda ilköğretim mezunu olmak gerekli olacak. Adaylar için bazı sosyal imkanlar açıklandı. Öğle yemeği ve servis imkanının olmadığı alımda. Ücretler asgari ücret düzeyinde ödenecek. 2.324 Tl maaş ile tarla ürünleri zirai sulamacı alımlarında adayların A2 sınıfı ehliyetlerin olması, İkamet şartında Tomarza ilçesinde ikamet etmesi, MEB onaylı zirai sulamacı sertifikasına sahip olması, ağır işlerde çalışabilir sağlık belgesine sahip olması ile yaş şartında 18 ile 40 yaş aralığında olmak gerekli olacak. Kura tarihi 28 Şubat 2020 ve saat 10:00 olarak açıklandı. 1 kişilik alımda ise başvuruda E sınıfı ehliyet aranacak. Develi ilçesinde ikamet etmek gerekli olacak.

Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığına beden işçisi alımlarında Kpss sonuçlarına göre açıklanan listede olan adaylar mülakat sınavına katılacaklar. Başvurularda 657 sayılı Dmk'da 48 maddedeki şartları taşımak istenilecektir.

Son olarak Kızılırmak Sulama Birliğine ön muhasebeci alımlarında 2 yıl tecrübeli olan adaylar için 1 personel alımı yapılacak. Başvurularda meslek Yüksek Okullarından mezun olmak şartı aranacaktır. 

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI: Kamu kurumlarında memur alım ilanlarında aranacak olan genel başvuru şartlarına göre adayların en az 18 yşaını tamamlamış ve 19 yşaından gün almış olmaları gerekli olacak. Kamu haklarından mahrum olmamaları, iş tecrübesi şartlarını taşımaları, eğitim düzeylerinde önlisans ve lisans mezunu isteyen işkur ilanları için KPSS sıralaması yapılacak diğer eğitim düzeyindeki alımlarda ise noter kurası ile listelenen adaylar arasında yer alarak mülakatta başarılı olmak gerekli olacak. İlanda açıklanan diğer özel şartları taşımak gerekli olacaktır.

İLANLARA AİT İLAN NUMARALARI;

Editör: TE Bilisim