Mayıs ayının yeni haftasına girerken kurumlar personel alımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda 4 SYDV tarafından toplamda 14 personel istihdam edilecek olup adaylar farklı kadrolarda istihdam edilecektir. Buna göre alım yapan SYDV’ler, kadro ve başvuru şartlarına ilişkin diğer detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Şarkışla SYDV

İlgili SYDV tarafından 1 erkek ve 2 kadın olmak üzere toplamda 3 yaşlı bakım işçisi alımı yapılacak olup adayların Türk vatandaşı olmak, medeni haklarını kullanma ehliyeti olma, 18 yaşından büyük 50 yaşını aşmamış olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, hüküm giymemiş olmak, sağlık durumu çalışmaya engel olmamak, erkek adayların B sınıfı ehliyete sahip olmak, ilçe sınırlarında en az 1 yıl ikamet ediyor olma şartı aranmaktadır.

Kırşehir Akçakent SYDV

Kurum tarafından 3 temizlik görevlisi alımı yapılacak olup adayların T.C. vatandaşı olmak, Akçakent sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, en az ilkokul mezunu olmak, 18 ile 50 yaş aralığında olmak, tercihen hasta ve yaşlı bakım alanında sertifika sahibi olmak, adli ya da idari bir sorunu olmamak şartlarının sağlanması gerekmektedir.

Akçakale SYDV

SYDV tarafından yapılacak olan alımda 1 erkek 2 kadın olmak üzere temizlik görevlisi alımı yapılacak olup adayların Türk vatandaşı olmak, medeni haklarını kullanma ehliyeti olma, 18 yaşından büyük 50 yaşını aşmamış olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, hüküm giymemiş olmak, sağlık durumu çalışmaya engel olmamak, erkek adayların B sınıfı ehliyete sahip olmak, ilçe sınırlarında en az 1 yıl ikamet ediyor olma, en az lise mezunu olma şartı aranmaktadır.

Ilgaz SYDV

Kurum tarafından yapılacak olan alımda 5 geçici personel alımı yapılacak olup adayların Türk vatandaşı olmak, en az ilköğretim mezunu olmak, ilçede ikamet ediyor olmak, 18 ile 45 yaş aralığında olmak, adli sicil kaydı olmamak başta olmak üzere diğer özel şartların sağlanması gerekmektedir.

İlanlara ulaşmak için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani

Editör: TE Bilisim