Şubat ayının da yavaş yavan üçüncü haftasına girerken belediyelere yapılan alımlarda da artış görünüyor. Buna göre İŞKUR üzerinden belediyelere ait ilanlarda 4 belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 5 personel alımı gerçekleştirilecektir. Aile ve müşteri danışmanı ile büro işçisi kadrolarında yapılacak olan alımlarda, ilgili belediyeler ve ilanlara son başvuru tarihleri haberimizin devamında yer almaktadır.

Kadrolar ve Başvuru Şartları

Alım yapacak olan belediyelerden biri de Fethiye Belediyesi olup, bir müşteri danışmanı alımı yapılacaktır. Adayların Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak, görevini yapmaya herhangi bir sorunu olmamak, tekstil ve perakende sektöründe en az 2 yıl deneyimi olmak, stok ve depo ürün yönetiminde deneyimli olmak üzere birtakım şartları sağlaması isteniyor.

Horsan Belediyesi 2 büro işçisi alımı yapacak olup adayların Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını aşmış olmak, askerlik ile ilgisi olmamak, ilgili ilçe sınırlarında en az 1 yıl ikamet ediyor olmak ve en az ilkokul mezunu olmak şartlarını sağlaması gerekiyor.

Çorum Belediyesi ise 1 aile danışmanı alımı yapacak olup adayların 40 ile 45 yaş arasında olması, en az lisans mezunu olması, sosyoloji mezunu olması, pedagojik formasyona sahip olması, bilgisayar işletmenliği sertifikasına sahip olması, aile danışmanlığı sertifikası bulunması şartlarını sağlaması gerekiyor.

Çamlıhemşin Belediyesi de 1 büro işçisi alımı yapacak olup adayların Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını aşmış olmak, askerlik ile ilgisi olmamak, ilgili ilçe sınırlarında ikamet ediyor olmak ve en az ilkokul mezunu olmak şartlarını sağlaması gerekiyor.

Başvuru Şekli

İŞKUR üzerinden yapılan alımlarda adayların İŞKUR’a kayıtlı olması gerekmekte olup ilgili ilanlara https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ adresi üzerinden erişim sağlamak mümkündür

Editör: TE Bilisim