İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre 6 Belediye Başkanlığı işçi alımı yapacak. Bu yönde adayların en az İlköğretim mezunu olmaları gerekmektedir. Bizde bu haberimizde sizlere alım yapacak belediye başkanlıklarını ve alımı yapılacak kadroları sunacağız.

ALIM YAPACAK BELEDİYELER VE KADROLARI:

Pütürge Belediye Başkanlığı: İlköğretim mezunu olan adaylar arasından 1 Greyder Operatörü alınacak.

Gökçesu Belediye Başlanlığı : İlköğretim mezunu 1 Beden İşçisi ( Genel ) alacak.

Küplü Belediye Başkanlığı: En az İlköğretim ve lise mezunu 6 Beden İşçisi (Temizlik) alacak.

Senir Belediye Başkanlığı: İlköğretim ve Lise mezunu 1 Temizlik Görelisi alınacak.

Kalaba Belediye Başkanlığı: İlköğretim Mezunu 8 Beden İşçisi (Genel) ve 3 kamyon şoförü alınacak.

Esenköy Belediye Başkanlığı : Lise mezunu 2 Büro İşçisi, İlköğretim mezunu 2 beden işçisi / temizlik ) ve 1 kamyon şofrü alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İŞKUR her geçen gün yeni ilanlar yayımlyarak kamuya yüzlerce personel alınmasını sağlıyor. 03 temmuz 2019 tarihi itibari ile yayımlanan ilanlara göre 6 Belediye Başkanlığı adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Görevini yapmasına mani olacak herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Kamu haklarından marum bulunmamak gibi nitelikler aranıyor.

Ayrıca adayların belirlenmesi için ilgili belediyeler tarafından adaylara kura çekimi yapılcaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına bugün itibari ile başlayabilir ve en geç 08 temmzu 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştiremleri gerekmektedir. Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır. Adaylar ilgili sayfayagiriş yaptıktan sonra ilgili belediyelerin isimleri ile arama yapılması dahilinde ilanlara ulaşılabilmektedir.

Editör: TE Bilisim