Kamu kurumlarının eylül ayının ilk haftasının da sonuna yaklaşırken ilanları devam etmekte olup bu ilanlar arasında Sosyal Yardım veDayanışma Vakıflarının ilanları da bulunuyor. Bu noktada yayınlanan yeni ilanlarda sosyal yardım inceleme görevlisi başta olmak üzere farklı kadrolarda alımlar gerçekleştirileceği duyuruldu. Buna göre alım yapacak olan 3 SYDV, alım yapılacak olan kadrolar ile başvuru şartlarına ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Mudurnu SYDV

Kurum tarafından 1 yardımcı hizmet görevlisi alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre adaylardan pozisyona başvuru için sağlanması gereken başvuru şartları arasında; lise ve dengi okullarda mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif araç kullanıyor olmak, en az 1 yıldır Mudurnu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmak, görevini devamlı yapmaya engel herhangi bir vücut ve akıl sağlığı özrü bulunmamak, 18 yaşını bitirmiş ve 25 yaşından gün almamış olmak, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, MS Office programlarını iyi kullanabilmek ve tercihen sıvı yakıt kalorifer ateşçiliği belgesi ile temizlik sertifikası ile hijyen belgesine sahip olmak yer almaktadır.

Beylikova SYDV

3 hasta ve yaşlı bakım elemanı alımı yapacak olan kurum tarafından adayların Tük vatandaşı olmak, emekli olmamak, herhangi bir sosyal güvencesi bulunmamak, tercihen Beylikova ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmak şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Amasra SYDV

1 sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı yapacak olan SYDV ilgili pozisyona başvuru yapmak isteyenlerin sağlaması başvuru şartları şu şekilde ifade edilmiştir; Türk vatandaşı olmak, medeni hak ehliyeti bulunmak, kamu haklarından yoksun olmamak ve diğer genel şartlar ile ilgili 4 yıllık lisans bölümlerinden mezun olmak, B sınıfı ehliyeti bulunmak, tercihen bilgisayar işletmenliği belgesine sahip olmak, ilgili yıl KPSS sınavından en az 60 puan almış olmak şartlarının sağlanması gerekmektedir. Buna göre ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmak ise diğer özel şartların da sağlanması gerekebilmektedir.

İlanlara erişim sağlamak için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ adresine girmek mümkündür.