2019’un da sonuna yaklaşırken kamu kurum ve kuruluşlarının personel alımları devam ederken yeni yayınlanan ilanlarda da 3 SYDV bünyesinde toplamda 7 personel alımı gerçekleştirileceği ifade edilmektedir. Buna göre alım yapacak olan SYDV’ler ve son başvuru tarihleri şu şekilde açıklanmıştır.

  • Yozgat Boğazlıyan SYDV 26.09.2019
  • Çankırı Şabanözü SYDV 20.09.2019
  • Malatya Hekimhan SYDV Pers. Alımı 23.09.2019

Yozgat Boğazlıyan SYDV Alımı

İlgili Burdur Ağlasun SYDV alımında 5temizlik görevlisi personeli alımı yapılacak olup adaylardan istenen şartlar arasında Türk vatandaşı olmak31 Ağustos 2019 tarihi itibari ile Boğazlıyan’da ikamet ediyor olmak, İŞKUR’a kayıtlı olmak, en az 18 en çok 50 yaşında olmak, adli sicil kaydı temiz olmak, Vakıfta yardım dosyası olmak şartlarının sağlanmasını istemektedir.

Çankırı Şabanözü SYDV Alımı

Ağrı Hamur SYDV kapsamında 1 adet beden işçisi alımı gerçekleştirilecektir. Buna göre adayların sağlaması gereken şartlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, yüksek okul mezunu olmak şartlarının sağlanması istenmektedir.

Malatya Hekimhan SYDV Alımı

SYDV kapsamında1 adet sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı gerçekleştirilecektir. Buna göre adayların sağlaması gereken şartlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, erkek olmak ve

  • Üniversitelerin herhangi bir bölümün 4 yıllık ilgili lisans mezunu olmak
  • Sosyal iletişim becerisine sahip olmak,
  • Vakfın Bulunduğu Hamur İlçesi sınırları içerisinde en az 1 yıldır ikamet ediyor olmak ve bunu Nüfustan alınacak belgeyle belgelendirmek
  • En az B sınıfı sürücü belgesi bulunması
  • ÖSYM tarafında yapılan 2018-2019 yılı geçerli KPSS sınavında KPSSP3 puan tütünde en az 60 ve üzeri puan almış olmak şartları aranmaktadır.

İlgili ilanlara ulaşmak için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim