Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre Milli Savunma Bakanlığı, Öğretmenevi, Egm ve Beledieler bünyelerindeki eksikliği gidermek için alım yapacaklar. 22 Ağustos 2019 tarihli yayımlanan ilanlara göre en az ilköğretim mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek ve başvuru süreci ilanların yayımlanması ile birlikte başladı.

22 AĞUSTOS 2019 KAMU İLANLARI:

İŞKUR aracılığı ile duyurulmuş olan ilanlara göre Belediyeler, Milli Savunma Bakanlığına bağlı bakım merkezi komutanlığı, Öğretmenevleri personel alacak. Yaymlanmış olan ilanlara aşağıda sırası ile ve kadrosuna göre bulabilirsiniz.

MERZİFON BELEDİYE BAŞKANLIĞI: 1 Asfalt Plenti Operatörü

MANİSA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ SOSYAL HİZMETLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ POLİSEVİ BÜRO AMİRLİĞİ: 2 Garson (Servis Elemanı)

ÖĞRETMEN EVI MÜDÜRLÜĞÜ SARAY VAN: 3 Aşçı Yardımcısı , 1 Aşçı, 1 Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı), 1 Temizlik Görevlisi

KEÇİKALESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI: 1 Beden İşçisi (Temizlik)

2'NCİ ANA BAKIM MERKEZİ KOMUTANLIĞI: 1 İnşaat Ustası

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilanlar için adaylardan başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Alım yapılacak il veya ilçede ikamet ediyor olmak, Alım yapılacak pozisyona göre gerekli nitelikleri taşıyor olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, en az ilköğretim mezunu olmak gibi şartlar aranıyor.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

22 Ağustos 2019 tarihli yayımlanmış olan İŞKUR ilanlarına göre başvuru süreci ilanların yayımlanması ile birlikte başlamış oldu ve adaylar başvurularını en geç 4 gün içerisinde 26 Ağustos 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular İŞKUR resmi başvuru sistemi üzerinden online olarak yapılması veya İŞKUR şube müdürlüklerinden şahsen yapılması gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim