İŞKUR üzerinden de yeni ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. Bu ilanlar içerisinde kamu kurumu olan belediyelere ait ilanlar da yer almakta olup ilanlarda 2 belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 54 personel alımı gerçekleştirilecektir. Temizlik görevlisi olmak üzere farklı kadrolarda yapılacak olan alımlarda, ilgili belediyeler ve ilanlara son başvuru tarihleri şu şekilde ilan edilmiştir.

  • İstanbul SultangaziBelediyesi Per. Ltd. Şti. 27.09.2019
  • Bursa İnegölBelediyesi Personel Ltd.Şti. 25.09.2019

İstanbul Sultangazi Belediyesi Şoför ve Beden İşçisi Alımı

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından 10 şoför alımında adayların sağlaması gereken şartlar arasında Türk vatandaşı olmak, Sultangazi ilçesinde 2 yıldır ikamet ediyor olmak, 20 yaşından büyük 50 yaşını aşmamış olmak, en az ilkokul mezunu olmak, en az 3 yıl ağır vasıta şoförü tecrübesi olmak, Ağır vasıta, SRC-4 ve psikoteknik belgesine sahip olmak, askerlikle ilgisi olmamak şartları aranmaktadır.

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından ayrıca 26 beden işçisi alınacak olup adayların Türk vatandaşı olmak, Sultangazi ilçesinde 2 yıldır ikamet ediyor olmak, 20 yaşından büyük 50 yaşını aşmamış olmak, en az ilkokul mezunu olmak, askerlikle ilgisi olmamak şartlarını sağlaması istenmektedir.

İlgili ilan için: https://media.iskur.gov.tr/32399/istanbul-sultangazi-beld-pers-a-s-27-09-2019.pdf

Bursa İnegöl Belediyesi Büro İşçisi, Öğretici, Temizlik Görevlisi Alımı

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından 6 bayan temizlik görevlisi alınacak olup adayların Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, en az iki yıl temizlik işlerinde deneyimi olmak, son 5 yıldır İnegöl’de ikamet diyor olmak şartlarını sağlaması istenmektedir.

Bursa İnegöl Belediyesiayrıca 4 bayan 1 erkek 5 büro işçisi alınacak olup adayların Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, en az iki yıl büro işçisi olarak deneyimi olmak, son 5 yıldır İnegöl’de ikamet diyor olmak şartlarını sağlaması istenmektedir.

7 Bayan usta öreticisi alımı da yapacak olan Bursa İnegöl Belediyesi adayların Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, en az 3 yıl eğitim veren kurslarda öretici olarak çalışmış olmak, son 5 yıldır İnegöl’de ikamet diyor olmak şartlarını sağlaması istenmektedir.

İlgili ilan için: https://media.iskur.gov.tr/32394/bursa-inegol-beld-pers-hiz-ltd-sti-25-09-2019.pdf

Editör: TE Bilisim