Türkiye genelindeki üniversitelere 1641 memur alımı başvuruları bugün son!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler bakanlığına bağlı İŞKUR Genel Müdürlüğü tarafından ilan edilen üniversitelere işçi ve personel alımı ilanlarının bir kısmına başvurular 12 Haziran tarihi saat 23.59 a kadar tamamlanacak. Adaylar başvurularını ALO 170 hattı ya da internet ortamından e-şube portal üzerinden gerçekleştirilebilecekler.  Buna göre hangi üniversiteler alım yapacak ve başvuru kadroları neler?

KADROLAR; Açıklanan ilanlarda temizlik görevlisi, hasta ve yaşlı bakım elemanı, güvenlik görevlisi, ısıtma ve doğalgaz tesisatçısı, inşaat işçisi, Hastane hizmetlisi kadrolarında olacak.

KURUMLAR; Necmettin Erbakan Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi tarafından açıklanmış olan ilanlarda başvuruları bugün sona erecek.

KPSS VE GENEL BAŞVURU ŞARTLARI; Genel başvuru şartlarında T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, eğitim düzeyinde ilköğretim lise Önlisans ve üniversite mezunu olmak, ilköğretim ve lise alımlarında KPSS şartı aranmayacak olup alımlar kura ile gerçekleştirilecek. Diğer alımlarda lisans önlisans başvuruları için KPSS'den 60 ve üzeri puan almak gerekli olacak.

YENİ AÇIKLANAN İŞKUR KAMU İLANLARI;

Güneydoğu Anadolu projesi bölge Kalkınma Bilgisayar Mühendisliği Ekonomist alımı grafik tasarımcı alımı istatistikçi alımı endüstri mühendisi alımı yapacak. Yaylakent Belediye Başkanlığı Taksi Şoförü alımı, beton parke ve bordür taşı döşeme işçisi. Bandırma Koyunculuk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tarım işçisi karma çiftçilik. Bayındır Öğretmenevi aşçı alımı ilanları başvuruları 15 Haziran 2020 tarihine kadar devam edecek.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim