Türkiye İş Kurumu haftanın yeni personel alımı ilanlarını yayımladı. Yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya farklı pozisyonlar ve niteliklerde toplamda 137 kişilik boş kadro ile kamu personeli alımı yapılacağı ilan edildi. Bu kapsamda alımlar Üniversiteler ve kamu kurumları tarafından yapılacak. Bu haberimize sizlere alım yapılacak pozisyonlar ve kurumlar bilgisini vererek ilgili ilanlara başvuru yapmanızı sağlayacağız.

KADRO DAĞILIMI VE KURUMLAR:

  • SİVAS BİLİ M VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ: 1 Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı)
  • KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ: 6 Temizlik Görevlisi, 11 Destek Personeli (Yardımcı Hizmetler) 
  • DENİZ BASIMEVİ MÜDÜRLÜĞÜ: 2 Matbaa İşçisi ve 2 Engelli Matbaa İşçisi
  • KÜTAHYA SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ: 14 Temizlik Görevlisi ve 8 Güvenlik Görevlisi
  • İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ: 24 Hastane Hizmetlisi, 8 Temizlik Görevlisi ve 6 Temizlik Görevlisi (Hastane) 
  • SİVAS BİLİ M VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ: 10 Güvenlik Görevlisi, 1 Özel Güvenlik ve Koruma Meslek Elemanı, 1 Diğer Boyacılar (İnşaat Ve Bakım Hariç), 1 Ahşap Mobilya İmalat Ustası, 1 Diğer Marangozlar Ve Doğramacılar
  •  CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ: 23 Temizlik Görevlisi ve 16 Güvenlik Görevlisi
  • BEYŞEHİR ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Aşçı

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Yukarıdaki üniversiteler ve kamu kurumları toplamda 137  kamu personeli alımı yapacak. Bu kapsamda adaylardan başvuru yapabilmeleri için, En az ilköğretim mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak, Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Alım yapılacak pozisyon içni gerekli özel nitelikleri yerine getiriyor olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan kamu personeli alımı ilanlarına başvuru süreci 16 Eylül 2019 tarihi itibari ile başladı. İŞKUR tarafından adaylara 4 günlük süre verilmiş olup adaylar başvurularını en geç 20 Eylül 2019 tarihine kadar İŞKUR resmi internet adresi olan https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx üzerinden gerçekleştirebilirler.

Editör: TE Bilisim