Haftanın yeni kamu ilanları yayımlandı. İŞKUR aracılığı ile gelmiş olan ilanlara göre Kamuya farklı kamu kurum ve kuruluşlar tarafından memur ve personel alımı yapılacağı ilan edildi. Bizde İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlerle 14 Eylül 2020 tarihi itibari ile yayımlanan kamu ilanları hakkında detayları aktaracağız.

ALIM YAPILACAK KURUMLAR:

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile gelmiş olan ilanlara göre Kamuya alım yapılacak. Bu kapsamda ilan yayımlamaya devam eden İŞKUR bugün itibari ile aşağıdaki kurumlara, Temizlik İşçisi, Aşçı, Genel Gemi Servis İşçisi, Şoför ve Yük Taşıma, Beden İşçisi, Temizlik Görevlisi ve İŞletme İnşaat Bakım Onarımcısı kadrolarında alım yapılacak. Buna göre;

  • Erden Belediye Başkanlığı,
  • 44 üncü Bakım Fabrika Müdürlüğü,
  • Sahil Güvenlik Onarım Destek Komutanlığı,
  • Kepsut Beledye Başkanlığı,
  • Tarım ve Orman Bakanlığı,
  • Ilgaz Öğretmeneci Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü,
  • Düzce Üniversitesi,

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlara başvuru yapmak isteyen adaylar, T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, İŞKUR kaydı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

14 Eylül 2020 tarihi itibari ile yayımlanan personel alımı ilanları için başvuru süreci başladı. Adaylar başvurularını İnternet ortamında veya şahsen İŞKUR üzerinden gerçekleştirebilecekler. 14 Eylül itibari ile yayımlanan ilanlara başvurular en geç 18 Eylül 2020 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

Başvuru için adaylar öncelikle " esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx" giriş yaparak üyelik bilgileriniz ile girsikten sonra İŞYERİ TÜRÜ kısmını Kamu seçerek tüm kamu ilanlarına ulaşabilir ve başvuru yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim