Eylül ayının yeni haftasında kamu kurum ve kuruluşlarından biri olan belediyeler tarafından Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinde istihdam edilmek üzere memur ve personel alımları yapılacağı açıklandı. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlarda belirtilen kadro ve pozisyona ilişkin bilgiler doğrultusunda adayların sağlaması gereken başvuru şartları ve detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Kapaklı Belediyesi

Belediye 1 büro memuru alımı yapacak olup adayların T.C. vatandaşı olmak, son altı ay içerisinde ilçede ikamet ediyor olmak, adli sicil kaydı olmamak, kamu haklarından yoksun olmamak, lisans mezunu olmak, erkek olmak şartlarını sağlaması istenmektedir.

Bornova Belediyesi

30 işçi alımı yapacak olan belediye adayların en az lise mezunu olmak, erkekler için askerlikle ilgisi olmamak, D ya da E sınıfı ehliyete sahip olmak, başvuru şartlarının sağlanmasını istemektedir.

Damal Belediyesi

3 temizlik personeli alımı yapılacak olan belediyede adayların 18 ile 35 yaş arasında olması ve Damal ilçesinde ikamet ediyor olması şartlarını sağlaması istenmektedir.

Bayramiç Belediyesi

Belediyenin yayınlamış olduğu alım ilanında adayların Türk vatandaşı olması, 18 yaşından gün almış olması, Çanakkale Bayramiç ilçesinde ikamet ediyor olması, kamu haklarında yoksun olmaması, en az ilkokul mezunu olması şartları aranmaktadır.

Divriği Belediyesi

10 beden işçisi alımı için adaylarda T.C. vatandaşı olmak, Divriği ilçesinde ikamet ediyor olmak, tercihen ehliyet sahibi olmak, askerlikle ilgisi olmamak şartları aranmaktadır.

Yakakent Belediyesi

Belediye tarafından 1 aşçı çırağı alımı yapacak olup adayların T.C. vatandaşı olmak, sağlık sorunu olmamak ve son 5 yıldır Yakakent İlçesinde ikamet ediyor olmak ile emekli olmamak şartlarını sağlaması istenmektedir

İmamoğlu Belediyesi

4 beden işçisi alımı için adayların şahsen başvuru yapmak ve İmamoğlu ilçesinde ikamet ediyor olmak şartlarını sağlaması gerekmektedir.

İstanbul Üsper

Belediyeye bağlı kuruluş bünyesinde3 evrak dağıtım personeli alımı yapılacak olup adayların herhangi bir işte çalışmıyor olmak, 25 ile 35 yaş arasında olmak, kamu haklarından yoksun olmamak,

1 kültürel hizmet görevlisi alımı için MS Office programlarını kullanmak 25 yaşından büyük olmak, en az lisans mezunu olmak, İleri derece İngilizce bilmek şartları aranmaktadır.

Kemer Belediyesi

2 kepçe operatörü, 1 gazeteci ve 1 mimar alımı yapacak olan adayların ilgili alanlardan mezun olması, temel alım şartlarını sağlaması gerekmektedir.

İlanlara erişim sağlamak ve online başvuru detaylarına ulaşmak için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim